Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si dovolím přidat jednu perlu od poražené neporažené Jermanové: "Do opozice se těším, když tam budu muset" ;-D

3 0
možnosti
Foto

:-)R^Ano tato "dáma" měla několik výroků hodných tesání do kamene. Třeba, prohlásila, že neprohrála. :-)

4 0
možnosti
Foto

"Pane Babiši, zasáhněte proti pěšákovi, vašemu lídrovi v plzeňském kraji."

Toto píše lídr kandidátky KSČM v plzeňské kraji poslanec poslanecké sněmovny Jiří Valenta.

KSČM získala nyní v plzeňském kraji 2 mandáty (Valenta, Bozděch), předtím měli 6 mandátů. ANO v plzeňském kraji nyní vyhrálo a získalo 12 mandátů. Předtím ANO vyhrálo s 11 mandáty, nicméně ČSSD s ODS se spojily a hejtmana získala ČSSD. (ČSSD v plzeňském kraji odmítala vstup ČSSD do vlády s ANO.)

Lídr hnutí ANO Zarzycký odmítá po volbách jednat s KSČM a SPD. Valenta si na Zaryzckého stěžuje, označuje ho za obyčejného pěšáka a připomíná Babišovi, že KSČM v poslanecké sněmovně drží vládu u moci mu pomává jí při všech všech důležitých hlasování.

Také povolební perla. :-)

3 0
možnosti
Foto

Karma, jen bych chtěla dodat k těm dohadům, kdo že tedy je vítěz.

Já myslím, že je to naprosto jasné. Vítěz je ten, kdo dokáže sestavit vládu. Tečka. :-)

3 0
možnosti
Foto

Babiš a Zeman se opravdu doplnují tragikomickými nesmyslnými názory. To snad vypadá, že oba kopou za stejný tým...:-)

3 3
možnosti
DP

A to jste nevěděl?;-)

2 1
možnosti

ANO 2011 je skutečným vítězem, v jednotlivých krajích však docházelo k vytváření různých koalic (tyto změny nedokázaly zachytil ani analytické týmy iDnesu i ČT). V různých krajích se proto povolební vyjednávací potenciál ANO 2011 může velmi lišit. Vyčkejte na výsledky vyjednávání, ty budou říkat více než tato zajímavá diskuze

1 0
možnosti
JJ

Babiš vyhrál krajské volby naprosto přesvědčivě. To, že "jeho koně" nakonec v některých krajích skončí v opozici pro něj, s ohledem na příští parlamentní volby, může být nakonec dobrý počin. Protože víme, kolik škody může nadělat taková Jermanová nebo Brno. Ale jinak je práce v krajích pro běžného voliče prakticky neviditelná a dobré výsledky v krajích pak parlamentní volby k lepšímu neovlivní.

2 0
možnosti
ZD

Zabýváte se slovní ekvilibristikou - vítěz může být opravdu jen jeden. Volby jsou jednotlivý úkon - kde rozhodují voliči a vítězem je ten, komu přijde nejvíc hlasů. Ne slepenec národní fronty trpaslíků i když se jim nakonec podaří sestavit tým.

Stejně jako žena nemůže být z části těhotná, je vaše čarování s pojmy poněkud ehm... šacoval jsem Vás na víc! Nicméně každý z nás má své limity.

3 5
možnosti
AN

A88l81e38š 57N10o34v33á83k

5. 10. 2020 14:17

vítěz je jen jeden, povolební vyjednávání už je ale jiný příběh.

2 1
možnosti
AN

A21l34e55š 26N84o27v57á98k

5. 10. 2020 14:01

Dnes je pondělí – čas začít pracovat!!

Děkuji Vám všem ještě jednou!!

(Václav Klaus, Trikolora)

1 0
možnosti
Foto

Vašíka je mi někdy skoro až líto, ovšem jenom někdy a jenom chvíli. Pak si řeknu, dobře mu tak, měl dělat to, co umí a v čem byl respektovaný.

1 0
možnosti
JJ

Vy jste fakt zábavný. ;-D Ještě nedávno byste přivítal něco jako většinový systém, kdy "vítěz bere vše" i když je mi jasné, že dle vás (a mnohých dalších "správných demokratů"), to lze aplikovat pouze tehdy, když vyhraje ta "správná strana". ;-)

Jako poraženého, navzdory prakticky všem povolebním komentářům, jmenujete Babiše, který vyhraje v deseti krajích a jako první vládní strana v historii tak vyhrála přesvědčivě krajské volby. No a vítězové jsou podle vás tedy asi TOPkaři a ODS, kteří ztratili třetinu mandátů a spadli o další tři procenta opraoti volbám minulým. A to jsou druhé volební období v opozici!!

Ale asi jste včera poslouchal toho tragéda Fialu, který zřejmě žije na jiné planetě a ani si nevšiml, že už je o hodný kus i za Piráty! ;-D;-D

6 1
možnosti
JP

Zábavné, škoda, že neumíte číst a počítat.

1 1
možnosti
DP

Jak může ke zvednutí zadků vyzývat někdo, komu zvedá zadek parta poskoků?

8 3
možnosti
MV

u Babisu by tolik nemeli poslouchat kapelu ABBA, nebo alespon nespolehat na slova jednoho z jejich hitu...

2 1
možnosti