Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Pro mě je to hrůzostrašné, jako bych se vrátila o pětatřicet let zpátky.

5 0
možnosti
MR

Neresim vubec jestli tam policie mela byt, nebo ne. Neresim jestli byl zakrok adekvatni, nebo nebyl. Jedine co me prekvapuje je to, ze Vam pripada ksiltovka hnuti ANO jako spatna. Mne naopak pripada jako genialni tah. Upresnim jsem tajny policista dostanu ukol pracovat v utajeni na politickem mitingu ANO. Jako tajny policista musim byt nenapadny. A co je mene napadneho na mitingu ANO nez vypadat jako kazdy druhy co tam je. Podle me byla ksiltovka genialni maskovani. Protoze kdyby si policista zvolil za pokryvku hlavy treba klobouk tak ny byl jiste napadnejsi.

0 2
možnosti
Foto

To je právě to, že řešíte čepici a měl byste řešit to hlavní: Proč policista v civilu na mítinku nějakého politika?

6 0
možnosti
Foto

Přesně napsáno a podepisuji. Jen věřím, že se to nezamete pod koberec, ale provedou se úkony, aby podobné excesy byly již minulostí.

7 0
možnosti
Foto

Proč jsou na Babišově soukromém mítinku cajti v civilu? Proč tito tajní odvážejí ženu v tajném autě? Proč zalehnou na mladého klučinu? Protože Babiš. Karma.

12 1
možnosti
JK

Už jsem o tom něco četl a v diskusích se babišovci mohou strhat, aby ten nesmyslný zákrok policajtů v civilu obhájili. Vám karma.

8 0
možnosti
Foto

Policejní prezident se celkem jasně vyjádřil. Nevím jak kdo, ale já jeho projev v TV sledoval. Netýkal se jen toho, co dnes mnohé zajímá, tedy oněch dvou akcí. Srovnávat minulost se současností je dosti ,,mimo mísu". Ten, kdo jí opravdu(!) zažil, a to v mnohém(!), ten má s čím srovnávat i z čeho čerpat.

0 0
možnosti
Foto

Nás, co tu dobu zažili, je spousta. Tak ze sebe nedělejte chytrého, který jediný ví, jak to tenkrát bylo:-/

3 0
možnosti
LH

Myslíte, že policisté věděli že je mu 14,

2 8
možnosti
JD

Pane Hladíku, jelikož se klučina odmítl legitimovat, tak to policisté vědět nemohli.

A za to budou po zásluze potrestáni. R^

0 5
možnosti