Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Aeroflot byl rozmlácen pouze jednou v historii a to po den po našem vítězství nad SSSR.

Tu dobu jsem zažil a nepamatuji se na nikoho, kdo by ten Aeroflot litoval.

0 0
možnosti
MB

Ale i souhlas. Nicméně mluvme rozumně. SSSR zkrachoval. Island - Gorbačov s Reaganem, "jako odzbrojování -Nicméně diplomatické přiznání prohry. Gorbyho Pěrestrojka, žádný Marschallův plán nepřinesla. Jelcin převzal total zdemolovaný stát. Rádo se to naň svádí ! Příčinou byl Brežněv a jeho směšní nástupci. Putin cosi spravil, nicméně vede Rozvojový stát. Válku vést nemohou, tak po okolí přepadají> To je celé . :-)

1 0
možnosti

Putin to ale spravil jak "sviňa branku".:-) Rusko a západní svět nemají daleko ke studené válce (pokud už v ní nejsou, pokud vezmeme v úvahu i informační válku).

1 0
možnosti

J57a42k75u70b 53Š22o13l25c

21. 5. 2021 14:04

Mé dětství to je Fetisov - Kasatonov - Makarov - Larionov - Krutov. Tomu nešlo fandit, ale objektivně to byl nejhezčí hokej v dějinách. Dnes se na jejich akce na youtube rád podívám.

2 0
možnosti
JL

My hrajem s Rusy hokej? Koho to zajímá?

0 0
možnosti
JH

Krom skutečných hokejových fanoušků, snad už jen nadržené politikáře:-)

0 0
možnosti
JF

Je třeba rozmlátit kanceláře Aeroflotu - to se snadno řekne, ale kdo tam nechá navézt ty dlažební kostky, když zločinecká organizace StB už - i když exkolega expolda na Kachlíku měl heslo, že StBák všude bráchu má - neexistuje. Leda že by se toho nevděčného úkolu ujal - aby se pan prezident měl Rusům za co omluvit - někdo akční, třeba univerzální poradce (bez portfeje) pan Nejedlý ... ;-)

1 0
možnosti

Kdybyste zažil tu euforii v roce 1969, když jsme Rusáky dvakrát porazili, asi byste to tak nezlehčoval. V našem městě, kde česká kasárna obsadil sovětský tankový pluk, se po vítězném zápase shromáždily na náměstí davy lidí s českými vlajkami. Pak se spontánně vytvořil průvod jako na 1.máje a šlo se ke kasárnám, kde všichni zazpívali českou hymnu. Rusáci na to čučeli z oken jako puci. Žádné výtržnosti či násilnosti se ale nekonaly.:-)

P.S. To ničení kanceláří Aeroflotu byla údajně akce provokatérů z StB (KGB?).

2 0
možnosti
JH

Pookupační rusofóbie, při všech těch ale, měla nepochybně svou logiku, což se ovšem, ani při té nejlepší vůli nedá říci o české rusofóbii 21 století, za nadšené účasti mnohých, bývalých členů SČSP o těch převlečených komunistech ani nemluvě:-)

Ostatně nebýt Gorbačova a agentů ruských tajných služeb, patrně by se ten Listopad 89 konal o mnoho později:-)

2 1
možnosti

Jaké zase "ale"? Vy abyste si zase neomočil, rusfile. Zásluhy Gorbačova nikdo nepopírá. A kdyby Rusko setrvalo v trendu, který nastal za Jelcina a nepřišel k moci bývalý "kágebák" Putin, žádná rusofóbie by se nekonala ani dnes.

2 0
možnosti
PK

K nevíře, leč já tam byl, jen nikoliv před Aerofl. . ale pod koněm, bylo to fajn....

0 0
možnosti
MB

Od r. 1968, se moje fandění v hokeji zcela ustálilo. Můžeme skončit na jakémkoliv místě. Smyslem je porazit Rusy, nejlépe vyprovokovat i bitku ! Jsem fanda objektivní, dodávám - K žádnému Aeroflotu netřeba chodit. To si Stb a SČSP rozbijí sami ! Nedivil bych se, kdyby Hrad, již malebně balil dlažební kostku:-)

1 0
možnosti
Foto

P77e68t60r 92O90m32e96l24k54a

21. 5. 2021 12:44

"Pokud bychom dnes Rusy neporazili, je nutné alespoň rozmlátit kanceláře Aeroflotu!"

"Kanceláře Aeroflotu nebude třeba rozbít ani tehdy, pokud potupně prohrajeme."

Tak co teda, máme to jít rozmlátit, nebo nerozmlátit? :-/

1 0
možnosti