Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Je příjemné tvrdit o sobě, že jsem demokrat a podávám objektivní informace, když se mi na tuto lež povinně skládá celý národ !!!

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Kdyby tu svoji propagandu nebránili, tak by zahynula na úbytě. Takto je s námi už jednatřicet let Rv

3 1
možnosti
JJ

Když jsem si přečetl nadpis, myslel jsem, že je to ironie.

Je vidět, že novodobí svazáci si se svými předchůdci opravdu nezadají.;-D;-D

1 0
možnosti
JZ

Máte pravdu, pane Turnere, nejvíce ze všeho mi vadí, jak se ČT ideologicky profiluje. Dokonce bych byl možná ještě tvrdší a slůvko "jak" vyměnil za slůvko "že". Hlavně ale tak jako tak považuji ze zákona danou povinnost příspívat na provoz takovéto instituce za nepřijatelnou.

4 0
možnosti
TL

ČT se zdá stále být jedinou televizí, která má úroveň.

Sám v současné době TV nemám, i když koncesionářské poplatky platím.

Jejich výše mi nepřipadá tak tragická ani tak velkým problémem, takže to neřeším.

Zato mi vadí financování ze státního rozpočtu, tedy i z mých daní, takových darebáků, jako je celá hradní suita s oním jedním perfidním renegátem v čele apod. A zde na výběr nemám. Stejně tak vládní přednosta etc,etc.

Ale věřím synovi, který pobývá mimo české údolí a sleduje televize zahraniční,

např. německé, rakouské, švýcarské, britské, americké, francouzské atd.

a tvrdí, že ČT se v této konkurenci neztratí. Neznamená to ale, že by výše uvedené televize měly špatnou úroveň.

A Rada ČT v současném složení? Neznám tolik, abych mohl kompetentně

soudit celek, ale něco přece. Když jsem omylem viděl některé výlevy jakéhosi xavera či existence, tuším názvem lipovská, ani se mi nechtělo věřit, že takovéto osoby mají vůbec tu drzost se do takové funkce cpát. Opět jen, jako již vícekráte, sorrow, sorrow, že tyto existence jsou brány snad i vážně.

1 10
možnosti
JZ

Zato výlevy dalšího individua Šarapatky vás nechávají v klidu? Vtipné.

6 0
možnosti
JH

J58a66n 80H49a21r54v27a97n

20. 11. 2020 15:25

Nevíte koho máte bránit? No přece ředitele ČT Dvořáka - věrného komunistu do posledních dnů 1989.

Svůj ke svému, aneb - vrána k vráně !!R^

17 0
možnosti
ZZ

Ze skalních komunistů jsou nejlepší obránci Eurounijních hodnot !!!

;-DR^

11 0
možnosti
JF

Tentokrát se ta normalizace ČTV už přeci musí konečně podařit, poprvé se to za prvního oposmluvce nepodařilo, ale nyčko, když na Hradě sedí oposmluvec číslo 2, už to vyjít prostě musí! Bobošíková zvaná Bobo si vyhojí mindrák generáloředitelováním, Veselý vulgo Xaver se stane programovým a slečna Lipovská ekonomickým ředitelem, a kdysi nespravedlivě odejitý pan Bradáč znovuosvědčeným ředitelem zpravodajství. A aby bylo hvězdná sestava zkompletována, šéfmoderátorkou by měla být věrná paní Makrlíková ... no a k ostatním pozicích opět podá své dobrozdání pan Berkovec. :-P

5 9
možnosti
Foto

ČT není možno privatizovat, neb je již privátním majetkem několika jedinců. Vlastně jediná možnost by byla ji zestátnit. Což jsme si v podstatě zakázali. Takže „majitelé“ ČT mohou zůstat v jejich bohulibém klidu a kochat se vlastní nadřazeností nad občanstvem. V podstatě je to taková „chráněná“ dílna, ovšem ve špatném slova smyslu, což je zase mnohdy u nás v Česku zcela legitimní.

21 2
možnosti
LB

Když už se považujete za mediálního experta, tak nám můžete snad prozradit, která ze soukromých televizí přináší kvalitnější zpravodajství a publicistiku, než ČT.

6 9
možnosti
JH

J17a88k51u22b 59H56o17z40a

20. 11. 2020 13:34

Chrabří ochránci, naberte spacáky a běžte zase bivakovat! Matička ČT a její cecíky jsou v ohrožení. Ale musíte stanovat před ČT! Tak prokážete to pravé odhodlání.

14 0
možnosti
Foto

K24a65r16e34l 46C52a93c39h

20. 11. 2020 13:33

Pro mně za mně, ať si je ČT závislá nebo nezávislá, ale nemělo by to být i za moje peníze. Jestli si myslí, že mají tolik příznivců, nechť si vysílání zakódují a ať si to platí ten, kdo to chce sledovat. Současný stav ale ze zákona nutí značnou část národa si platit hlásnou troubu své politické opozice a to je velmi špatně (Neinspiroval jsem se vysloveným názorem MZ, neboť toto přesvědčení zastávám již velmi dlouho. MZ mi jen potvrdil, že to nevnímám jenom já.). Kdo si chce sbalit spacák a jít na Kavky na čundr, nechť si jde. Asi bych neřešil co říkají a koho si zvou a kdo je ředitelem, ale řešil bych jiný způsob financování této instituce. To ostatní se pak vyřeší samo.

20 0
možnosti