Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Bravo, pane Turnere. Zejména Vaše hodnocení naší pokrokové euroatlantické civilizace sedí jak Jandák na hrnec. Jak říkají Číňané, čekají nás zajímavé časy.

0 0
možnosti
PK

Tak si říkám, jak je možné, že členové MOV dají hlas takové zemi? Neměli bychom spíše nadávat na tuhle partu úplatných šmejdů?

Je to stejné jako fotbalové MS v Kataru či Rusku. Dává to smysl jen finančně.

Ale také ... proč v tzv. demokratických zemích, nejsme schopni dát dohromady pořádnou infrastrukturu a sportoviště? Proč na tohle peníze nejsou?

Nezlobte se. Váš názor chápu a vlastně s ním docela i souhlasím. Osobně se však alespoň u toho sportu snažím politiku oddělit. V zásadě je to poslední léta tak, že bych nedělal nic jiného, než protestoval.

Nechte mi tedy prosím tu možnost, bojkotovat jen Českou hokejovou extraligu. Je mi přeci jen bližší, než OH v Pekingu. A zajímavé je, jak nikomu nevadí, že nám hokej vede STBák a že trénovat extraligový klub může klidně lump, co se nechá uplácet. Jinými slovy. Mám za to, že bychom si měli zamést nejprve před vlastním prahem. Ostatně. Není to tak dlouho, co se nám fotbalový bafuňáři klaněli před jiným STBákem a co se zjistilo, jak se zde vyhrávají tituly.

Já vím. Potlačování lidských práv je sakra jiný problém. Jenže .... pokud chci sledovat poctivý sport, musel bych dlouho hledat.

0 0
možnosti
Foto

KarmaR^, snad jen u těch sportovců nejde jen o poměření sil, ale hodně o zajištění živobytí.

0 0
možnosti
JD

Karma! Jen doplním, že před lehnutím do postýlek si ještě něco objednáme z aliexpresu. R^

0 0
možnosti