Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já tedy od České televize (ani od jiných) nechci ani kritiku ani chválu něčeho, stejně jako mně nezajímají soukromé názory komentátorů a prežvykávačů v roli laických "popularizátorů". Mně úplně stačí věcné , pravdivé a nezkreslené informace. Zlatá ORF.

2 0
možnosti
Foto

Žádná televizní stanice nepřináší pouze strohé informace, to je práce pro tiskové kanceláře ( u nás veřejnoprávní ČTK). Pokud se o to televize v dílčích situacích pokusí, lehce jí někdo obviní z toho, že nějaké informace poskytuje a jiné ne, jak často dává prostor tomu či onomu a pod.

Důležité je, aby jak televize, tak i divák rozlišovali informace a názoru.

Pokud se reportér Čt zeptá redaktora Práva, proč jednostranně informuje o ivermektinu, je to co?

Podle mého soudu naprosto normální žurnalistika

A když probíhá diskusní pořad, střetávají se tam názory a ani moderátor nemůže být zcela neutrální, protože on klade otázky.

Pokládání otázek a střet názorů má dle mého soudu zásadní smysl a nelze to nahradit jen prezentací faktů, ale nechce-li někdo sledovat a číst ony názory a názorové střety, stejně jako investigativní činnost novinářů, stačí to jen ignorovat.

1 0
možnosti
ZZ

„Pravda končí tam, kde začíná signál České televize“.

Bobošíková připomíná, že na plat ředitele České televize je vyčleněno celkem 5 300 000 Kč z peněz koncesionářů.

Přesto se ředitel Petr Dvořák cítí „nedoceněn“ a ředitel zvýšit svou stálou měsíční mzdu na téměř 300 tisíc korun.

;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

... no, Bobošíková jen závidí (ostatně asi jako mnozí další, že) být ředitelkou někdo jako ona, nedal bych mu ani 3 kč - jen dvě, aby si mohl cinkat:-P:-P:-P jinými slovy, ta paní, by se k ČT a k vysílání, neměla raději vyjadřovat, pokud nechce být za blbku.;-D

3 3
možnosti
PK

Diskusi jsem neviděl, VPT dlouhodobě nesleduji, vše co mě zajímá naleznu ve větší kvalitě a názorové pestrosti na jiných kanálech, jen vzorně platím KP.

Třeba se to změní příchodem jiného GŘ, Jakub Železný bude prýýý kandidovat, nedomnívám se ovšem, že by předložil ve svém programu její privatizaci.

Mimochodem otázka IVMkt není jednoznačně v zahraničních mediích prezentována, převažují sice kladné ohlasy, ale i připomínky k čemu vlastně byl tento medikament stvořen a možné vedl.účinky,ale to pani Bošková zvládne vysvětlit lépe....

0 0
možnosti

jsem ochoten přijmout jakoukoli pravdu...nikdy ale manipulaci a to ČT dělá ;-Ohezký den vám všem;-D

10 5
možnosti