Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57a45n 90K48o45z12á83k

4. 3. 2021 23:56

Taky bych si nenechal píchnout neschválenou vakcínu, ale ta demagogie mne zaráží. Myslíte, že USA taky patří na východ, když využívalo ruské rakety pro své kosmonauty?

0 0
možnosti

Pane Turnere, pokud byste měl možnost volby, hypoteticky před tím než jste onemocněl na Covid-19. Co byste vybral mezi Sputnikem V, vroucné modlitbě v Boha anebo utrpením, které jste tak barvitě popsal v jiném příspěvku?

1 0
možnosti
Foto

Žigulíka máme v garáži a pořád nám slouží, již nejezdí daleko ale s vozíkem odvozí co se dá. Má přes třicet let a když se napucuje, je to pořád vládní vozidlo a opravy, ty není třeba dělat přes počítač, jeho osobní automechanik na něho nedá dopustit, rád si tuto práci na koleně zopakuje.

Tedy proč bych si nedala ruský pigáro, jak říkáte, když mám s jejich výrobkem takové dobré zkušenosti.:-P

1 0
možnosti

J63a12n 15M49a11r21e67k

4. 3. 2021 20:14

Můžete mi prozradit, od koho toho Žigulíka vopajcli?

0 0
možnosti

Žigulík nebylo zas tak špatné auto; a byl to vlastně Fiat.

1 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste dodat: "z těch, která byla tehdy dostupná"

V Jakutské oblasti je nepochybně i Sputnik No. 1

1 0
možnosti
Foto

Hloupý politicky článek. Vakcína je zboží jako každé jiné, je třeba zvážit kvalitu produktu. A ta je u vakcíny Sputnik vysoka a excelentní. Propagandě se to nelíbí, ale to je její problém, mnoho lidí preferuje právě Sputnik V !R^!!

4 4
možnosti
Foto

Kdyby nebyl Sputnik politikum (že jím je, je patrné i z vašeho komentáře - "Sputnik: vysoka a excelentní kvalita" - to je propaganda, ne stanovisko biochemika), tak bych klidně napsal: prověřme standardně Sputnik, certifikujme ho a projde-li, tak ho používejme. Ale takhle?

6 0
možnosti

Je to špinavost zejména ze strany Miloše Zemana, který nevynechá žádnou příležitost, jak vlézt Putinovi do rekta. A Babiš mu čistě z vypočítavosti jde na ruku, protože moc dobře ví, že ho Zeman po parlamentních volbách podrží. Něco takového nehodlám akceptovat. Kdyby nebyla žádná jiná volba, tak raději risknu těžší průběh nákazy, než se nechat zachraňovat vakcínou z putinovského Ruska, kterou pro nás vydyndal hradní putinofil.:-/

5 4
možnosti
Foto

Souhlas. Kdyby nebylo toho hradního rektálního horolezectví, té historické nedůvěry a toho neustálého ruského vměšování se do našich záležitostí, tak bych klidně napsal: prověřme standardně Sputnik, certifikujme ho a projde-li, tak ho používejme. Ale takhle?

3 0
možnosti

Na Slovensku sa predávajú ruské Lady v pohode, takisto aj nakupujeme ruské vakcíny zatiaľ od EMU neregistrované.

Cena Lady začína podľa modelu od 12 000€, pre niekoho je to dobrá cena k pomeru kvality.

http://www.autofrim.sk/lada.html

1 0
možnosti

Evropská léková agentura (EMA) začala s průběžným hodnocením ruské vakcíny Sputnik V, což urychluje proces nutný ke schválení. Poté by se vakcína mohla používat v zemích EU. „EMA posoudí soulad Sputniku V s obvyklými normami EU pro efektivitu, bezpečnost a kvalitu,“ stojí v prohlášení, které agentura zveřejnila na svém webu. Odhadla také, že celý proces zabere méně času než obvykle.

3 0
možnosti
Foto

Už to zde zaznělo. Je to zboží, které má být standardně (pro oprávněnou nedůvěru k výrobci spíše nadstandardně) posouzeno a pak eventuálně použito bez politických lobby a postranních úmyslů. Otázka je, jestli jsme něčeho takového s naší politickou reprezentací schopni.

1 0
možnosti

"Raději další rakve než ruskou vakcínu? Milí „demokratičtí“ politici, za ty mrtvé můžete spolu s Babišem i vy":

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/105825/radeji-dalsi-rakve-nez-ruskou-vakcinu-mili-demokraticti-politici-za-ty-mrtve-muzete-spolu-s-babisem-i-vy.html

3 5
možnosti
Foto

Myslím, že je zcela evidentní, že obhájcům Sputniku nejde o životy, ale o politiku

2 2
možnosti

Tak že raději kravské neštovice ze skotského skotu než Sputnik.

Dík za info.

1 1
možnosti