Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Koukám, že se vám povedlo svěžím pamfletem vyvolat tušené i netušené odezvy a sklidit vzhledem ke zvolenému žánru nebývalý úspěch. Tyjátr Kláry Samkové názorně ukazuje, jaké události hýbou veřejným prostorem a vyvolávají reakce, třebaže přehnané. Ale jen takové mají šanci zaujmout. Pro mě byl však tento váš pamflet poněkud nečitelný, neboť Harryho Pottera ve filmové podobě znám minimálně a v tištěné vůbec. :-);-)

0 0
možnosti
JS

Jedna postava v té básničce schází,

na Jiřího Turnera já hůlku sázím.

Kdopak by to jenom mohl být?

Pod podlahou v díře má byt.

Červíček, čtyři tlapky a ocásek,

jen aby se v té podobě nezasek.

0 0
možnosti
JH
VV

Diky, pripomel jste mi Aloise Jiraska a lomikare, lomikare, do roka a do dne. Ale doufam, ze to nepisete skolnim inkoustem.

1 0
možnosti
Foto

:-) Děkuji. Máčkám si vlastní z duběnek.:-)

1 0
možnosti
KC

Takže podle autora máme v Česku 9 milionů + 1 fanatika? Tato drtivá většina mluví stejně, pak jsme buď národem fanatiků nebo autor je popleta.

2 1
možnosti
JL

Klára, proklínaná - Klára, blahoslavená, jak se to zrovna hodí.R^

1 0
možnosti
Foto

Z mého pohledu je pořád stejná: Klára - fanatik.

5 0
možnosti
Foto

Jestli kvůli Judr. Samkové bude opravdu odvolán turecký velvyslanec, bude to ostuda. Ale ona je toho schopná. Tak dlouho bude prudit a tak dlouho bude prudit, až se možná turecká ambasáda zvedne a na 2 roky se odstěhuje z Česka pryč. Odvetným opatření za Judr. Samkovou před tureckou ambasádou může být od Turecka například zrušení možnosti 90 denních bezplatných turistických víz, budeme si je už muset platit, když budeme chtít letět na dovolenou a další a další opatření. Být tureckým velvyslancem, tak se po jejím paranoidním projevu v Parlamentu, kdy hovořila, že EU bude časem čerpat energii z temné hmoty, již si přiveze z vesmíru anebo tokamaku a nebude potřeba žádných ropných zdrojů zvednu také, protože tyto předpokady jsou zcela mimo rámec zdravého rozumu. Možná bych zůstala, hlasitě se smála a ťukala si na hlavu. Z její z vesmíru importované temné hmoty a tokamaku se vyrobí tak maximálně nic, a ne žádné produkty, na nichž je esenciálně závislý světový průmysl, a jež se vyrábí z ropy. Všichni muslimové světa budou dle ní degenerovaní, bude jim tam v poušti prýštit nepotřebná černá ropa a nám v EU zbudou vizionáři typu JUdD. Samkové, snící o temné hmotě, jež nás spasí. Ta žena není moc normální a nevím, proč se jí daří tak umně manipulovat racionálně uvažující české jedince. Pokud po ní všichni opakují slova o z vesmíru importované černé hmotě, jež nahradí ropu, tak se ukazují jako totální hlupáci a ne vzdělaní Češi. Ale asi to tak je, zatím to vypadá, že degenerativní procesy probíhají spíše v mozcích českého obyvatelstva, pokud věří v podobné nesmysly. Zatím se na takové ptákoviny nachytávali jen hloupí Pákistánci ve vládních kruzích, kteří do těchto projektů vkládali velké naděje, a nyní se chytneme na lep my.

2 2
možnosti
Foto

Mně v prvé řadě přijde paní Samková jako fanatik a fanatici jsou nebezpeční, ať jsou, kde jsou. Fanatici by neměli dostávat prostor reprezentovat žádnou kulturu, stát, náboženství ani politický směr, a to myslím opět zcela univerzálně.

9 1
možnosti
Foto

J31a20n 30M84a31r20š21á59l

8. 6. 2016 17:42

Jak k tomu přijdou dosavadní pacienti bohnické léčebny? :-)

4 0
možnosti
Foto

R^Vidíte, na ně jsem nepomyslel.:-)

0 0
možnosti