Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, USA mají o polovinu víc hospitalizovaných než na vrcholu delty, a nejvíc potíží a komplikací po očkování mají podle několika studií účinků ti, kdož v jejich rámci byli očkováni placebem, když už ho zmiňujete (placebo)...Budu rád, když se za měsíc omikronu zasměje, zatím tomu nic nenasvědčuje. .. Pokud Vás realita straší, nečtěte zprávy a jděte do přírody. Já nejsem dítě abych se s ní vyrovnal.

1 4
možnosti
LV

Pokud se omikron rychle šíří, je celkem logické, že i počty hospitalizovaných pozitivních půjdou nahoru. I pozitivní mohou utrpět úraz, dostat ledvinovou koliku, infarkt nebo zánět slepého střeva. Navíc ve Spojených státech vrcholila vlna omikronu s době, kdy tam přišla mimořádná vlna mrazů a sněhu, kdy se nemocnice plnily zraněnými, kteří utrpěli zlomeniny či otřesy mozku po pádu na zledovatělém povrchu, či omrzliny, případně onemocněli v důsledku nízkých teplot. I proto vlády východních států Jako New York nařídily nemocnicím rozdělovat pacienty na ty, kteří byli hospitalizováni v důsledku kovidu, a ty, kteří byli pouze pozitivní, ale hospitalizovaní z jiného důvodu. Obě skupiny byly přibližně stejně početné.

3 0
možnosti
OD

Copak, nervy na pochodu?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek, ale bohužel je zde určitá skupina lidí podporována některými "odborníky", která je stále vystrašená, trvají na všech dosavadních i nových opatřeních ať jsou jakákoliv, média jí dávají pozornost a proto se vláda bojí, že kdyby se třeba chovala podobně jako v Anglii, že by ji část veřejnosti spílala, že není dostatečně opatrná a že za kdejake úmrtí tím pádem může ona. Médiím současná situace vyhovuje, o čem by psali, nebo vysílali jako na ČT 24, že?

6 0
možnosti
JD

J10a94n 92D49o95u17š10e84k

20. 1. 2022 11:51

S tím alarmismem bych byl opatrný. Nedávno tu byl rozhovor s panem Černým. Mluvil k věci, nestrašil, nastínil scénáře a přiklonil se k variantě přeměny viru v "neškodného záškodníka".

Přesto, komentáře se přímo hemžili tím jak pan Černý strašil a podobné blbiny. Lidé milují řvaní a klidně budou řvát i na třeba tuhle pana Černého i když nic špatného neřekl a v rámci možností mluvil velmi opatrně. Snad právě kvůli tomu.

Avšak souhlasím, že současná opatření jsou přemrštěná. Jakmile přejde omikron a neobjeví se nějaká ošklivá varianta, měli bychom se vyklidnit.

1 0
možnosti