Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to normální, neb je na tom založena reprodukce lidstva. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Mluví-li se o voze, nemělo by to sklouznout k diskusi o koze. Exposlanec Feri není vyšetřování kvůli tomu, že je sexuální loudil a že se snažil dostat slečnu do postele. On je vyšetřování kvůli tomu že slečny že své pozice vluvneho politika TOP09 (tradice, odpovědnost, prosperita) slečny nejprve vydiral a některé i znasilnoval Rv;-O[>-]

4 0
možnosti
VV

To jste tada zajimavej stat, kdyz jsou vlivni politici jeste studenty materske skolky.;-D

0 0
možnosti
Foto

Vtip: Ona: Stáhni mi kalhotky, On: Jaká to je aplikace.

5 0
možnosti
Foto

Nikdy mě nepřitahovali muži, kteří se snažili využívat svého postavení, je to ten nejubožejší způsob jak sbalit ženskou. Panu Ferimu to asi zvyšovalo ego, ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, tedy z určité výšky padl pěkně na hubu. ;-€

6 0
možnosti
JK

"Všichni víme co se tady dějéé ..." Laura a její tygři. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Už o Zemanových zkušenostech v této oblasti mám značné pochybnosti....

1 0
možnosti
VV

Mozna v mladi vypadal jinak.

1 0
možnosti
Foto

Já si tedy hlavně myslím, že pokud je pravda jen polovina zvěstí o tom, jakým způsobem Feri ty holky lámal ke styku, tak to znamená, že se choval jako hnůj- chlap. On používal podle všeho nátlak úplně jiného rázu, než kudy vedou normální hranice. Ano, každý z nás někdy slyšel od holky - ne, ze kterého se nakonec vyklubalo - ano, ale kdo z nás zatarasoval dveře stolkem, kdo z nás lezl z ničeho nic holce do sprchy, kdo z nás se k holkám choval, jako ke kusu hadru? Nevím jak kdo, možná jsem byl kdysi ňouma, ale nikdy jsem se neodvážil jít tolik přes čáru, jako Feri

10 0
možnosti
PB

Právě tyhle dvě výpovědi-stolek, sprcha- jsou u mne velice nedůvěryhodné.

0 1
možnosti
PB

Napsal jste to ve stylu chytré horákyně. Tedy není dobré že to ty holky takhle bez důkazu řekly, ale je dobré, že se o tom mluví.

Nicméně co jsem měl možnost číst srdceryvné výpovědi asi tří "postižených" Ferim vyplynulo z toho, že do toho šly dobrovolně s vidinou nějaké přidané hodnoty, která se jim časem rozplynula a za to ten bídák musí pykat.

Asi jako nejtrefnější popis oněch událostí bych dal tenhle vtípek:

V bance: "slečno, ta stodolarovka je falešná."

"Tak v tom případě jsem byla znásilněna!"

2 1
možnosti
MB

Už mám důchodový věk. S oblibou říkám, že se očekávaně rozpadám a chvála, hlava ještě slouží. I to je mi k ničemu! V současném světě, se přestávám orientovat! Příkladů kopec, od dotací, po vybrání si pohlaví .Téma nekonečné.

Muž je od jeskyně lovec, tedy loví. Žena sběrač, tedy sbírá. Záleží na technice, určitě nemá být násilná. Převažuje dojem, že muž je hrubý, znásilňuje. Zapomíná se na Madlovou, Vítovou, Baarovou. Na kokain Hermanové, na její opakovaná manželství. O. Suchému říká, že milenců bylo - asi jako jisker z táboráku. Chudák nadporučík Lukáš - Svatopluk Beneš! Jako mladík, "Opakovaně znásilňován" ... !

Ty lidi nikdo neodsuzoval, žádné hnutí založeno nebylo. O nějakých žalobách nemůže být ani řeči. Naopak, s úsměvem se bažilo po dalších informacích. Zdá se, že i v té překotnosti, byl starý svět ještě v jakémsi pořádku ... :-)

3 0
možnosti
Foto

" ...že asi tak třicet se mnou lezou každý večer holky do postele úplně samy bez ohledu na moje chtění,...."

Omlouvám se za hnidopišství, ale jinak dobrý. Dal jsem karmu.

0 0
možnosti