Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Novotný a Zeman pochopili, že v dnešní mediální záplavě mohou upoutat pozornost jen nehoráznostmi, které veřejnost ještě dokážou jaksi šokovat. Zeman je ale v politice už dlouho, takže je vyčpělý a jeho pokusy o šokování jsou stále ubožejší. Navíc neumí přiznat, když prohraje, což je trapné a zcela tím už ztratil glanc. Novotný je naopak na počátku.

1 0
možnosti
Foto

Kloním se k tomu, co je tu někde dole napsáno, že Novotný své "výtvory" koriguje, ovládá, že se jedná o představení-potřebuje být "viděn" a vnímán veřejností. U Zemana jde také o sebeprezentaci a sebestřednost, ale jeho "výplody" jsou odrazem jeho osobnosti, jeho rádoby moudrosti jej přesně charakterizují; a jak stárne, je to stále nižší a nižší cenová skupina, je znát, že psychicky upadá a inklinuje k té společnosti, kde mu dávají medajle a jiná "uznání", neboť má pocit nedocenění svých vysokých kvalit.

Novotný osmnáct, Zeman dvacet bez dvou.

3 0
možnosti
Foto

Ono by to srovnání bylo zajímavé, kdyby byl Zeman starostou Řeporyjí a Novotný prezidentem. Třeba bychom měli dobrého starostu i prezidenta, třeba by oba zůstali těmi, kterými jsou, na jakémkoli místě.

0 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi těmito dvěma lidmi spočívá v tom, že jeden je vulgární hulvát, který bez ostychu lže a druhý je v Řeporyjích starostou.

2 0
možnosti
Foto

To je jistě jeden z rozdílů.

0 0
možnosti
Foto

Vždycky dopadneme blbě. Chtěla bych být zlatou muškou a poletovat u hlavy Karla Havlíčka Borovského při soudních procesech, kdy všechny roznesl. Máte za to, že při vší přichcíplosti všech ze všech táborů v době , kdy žil, byl umírněně a předpisově srovnán? Že by dokázal zaujmout a nakonec věci prodat, kdyby byl veleslušnou jeptiškou? Byl razantní a pražádné servítky si nebral ani k vlastním. Byl slyšet. Novotný vůbec není hloupý. A mám za to , že mnohem větším hulvátem, chcete-li, je vskutku Zeman a což pak takový Trump...Servilita jak za Rakouska -Uherska v nás a neustále očekávaný škrobený tón nás v některých případech až tak spolehlivě k úspěchu nevedou...A bohužel - i tady na blogu, proč prokristapána bereme sebe a všechno tak smrtelně vážně.?:-/

3 0
možnosti
Foto

Protože Radko při zdi vykonávání potřeby je v nás hluboko zakorenene.

2 0
možnosti

Jiří, chytří, resp.inteligentní lidi se chovají poněkud jinak než ti dva, protože mají celkovou úroveň.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Je to tak, Marie.

1 0
možnosti
AM

To jsou zas bláboly. Bezmocné štvaní, když volební preference jsou neustále v Prčicích.

0 8
možnosti

To je vidět, co vám straší v hlavě. Volební preference...:-)

0 0
možnosti
PK

No mnoho rozdílů, ale i shodné prvky u těchto dvou panáčků.e. Tak předně fyzické proporce i když jak člověk stárne svalová hmota (pokud ji MZ měl) ustupuje. Ale oba bych zařadil do těžké váhy.

Ovšem ten podstatný společný rys je, že se oba míchají tam, kde nemají co činit. MZ nehodlal respektovat ústavní pořádek a mění svou fci v poloprezidentský systém, prostě on chce být třetí komora parlamentu a zároveň šéf MZ.

A PN je už nyní vícefunkční jako předseda ODS a zároveň také šéf MZ, ale vzhledem k tomu, že je to mladý muž a dá se předpokládat další změna povahy, nebo jeho mediálních her jak to vlastně nazvat, jak běžné u politika, tak díky jeho bystrosti a reakce se jistě zařadí ještě do dalších též zajímavých pozic.

Oba dva jsou prostě kocourkovští pašáci.

2 0
možnosti
MB

Nelze nevidět, že naše vlast prochází obrovskými proměnami. Jsme stále menší - od ČSSR k ČR. Vlastenectví, je pojem podezřelý - Vytlačen internacionalismem a završen nezištnou pomocí ! Tedy hurá revoluce ! Kdo byl v KSČ a nedejbože v Stb - pryč s ním = Do čela státu ... !

Zeman je hulvát, má však funkci - Tedy o hulváta nejde. Novotný funkci žádnou nemá - Typický hulvát ! Porazili jsme fašisty - dnes, jako vítězové - Z jejich obchodu podstatně žijeme ! KSČ, která naši republiku zhuntovala - Vládě, dnes umožňuje vůbec přežít ... !

Opravdu, často si říkám - "Za koho a proč, ti naši hrdinové vůbec padli "? Peroutka byl v táborech ROH na zotavenou - Členové výsadku Antropoid, byli vlastně oportunisté ! Jak se to všechno, má odrazit na charakteru národa ? Mj., bydlí zde Národ, nebo Občané ? Nevím jak komu, u mne to pořád vychází na našeho Vizionáře ! Vše popsal - Jaroslav Hašek - Osudy, dobrého vojáka Švejka. Naprosto nadčasové dílo ... :-)

3 0
možnosti

J66a56k67u43b 70Š47o78l79c

7. 9. 2020 10:13

Až bude v kurzu chování univerzitního profesora, tak to nevím, zda bude Pavel Novotný úspěšný. Buran a provokatér mu jdou tak nějak od srdce.

2 0
možnosti
Foto

Ale na Hradě - tam s universitním profesorem nechoďte. Jmenovat je nebudu! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Ale to jsme za těch 36 hluboce klesli. Tehdy to bylo alespoň nebe, tj. becherovka a bůček, teď už to jsou dudy.

0 0
možnosti