Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Turnere, to nemůže napsat takhle přímo. To není "blbý, to se nemůže líbit", parafrázuji klasika. Bohužel, ta Vašeho úvaha či glosa je přesnáR^

1 0
možnosti

oprava.....nemůžete...

0 0
možnosti
Foto

Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Zejména za zlatý rublík. R^

2 0
možnosti
FK

Jak smutný musí být život blogera, který je odkázán pást se na někom, kdo je momentálně v kurzu "na odstřel". Vyjádří se, nevyjádří se, na jakém kravinci se dnes sklouznu co je v kurzu, abych byli IN , čím si pohoním ego. Moje chyba, že jsem na vaši trapnou stránku kliknu,Jste takový malý plantala. :-)

1 7
možnosti
Foto

Lítost je oboustranná. Dávejte pozor kam klikáte.:-)

2 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu, protože mlčení Zemana hodnotím stejně.

Se zajatci a výměnou je to dost složité. Pro zajatce a jejich blízké je jasné, že MUSÍ být vyměněni a je to naprosto správné a logické.

Z obecného pohledu je však situace zajatců složitější. Lidský život je nenahraditelný a mělo by být uděláno vše pro jejich záchranu. Je však ověřená zkušenost, že vyděračům/únoscům s jídlem roste chuť a ta je neukojitelná. Proto je obecné pravidlo s únosci nevyjednávat, neplatit a hledat jiné cesty k záchraně zajatců. Ostatně se tak v minulosti již mnohokrát stalo.

A teď babo i dědku raď.

Nečetl jsem žádný spis a informace mám jen z otevřených zdrojů, proto je těžko hodnotit. Z celé operace mám neblahý pocit, že vše bylo uděláno příliš vstřícně pro únosce, okolnosti jsou podivné a jednání soudu mi připadá nějak zmanipulované. Jsou to však dojmy a pokud má někdo relevantní informace, rád se nechám poučit.

Nemohu však vystupovat z pozice: Vždyť tam byli NAŠI lidé, bylo nutné je osvobodit. Nevím totiž, kdo mají být naši lidé, kteří jsou zřejmě jiným nadřazeni a hodni obzvláštní pozornosti. Nevím rovněž kdo by měli být nějací lidé těch JINÝCH/OSTATNÍCH, kteří by tam mohli zahynout napospas, protože si výměnu nezaslouží.

A proto jsem spíše nakloněn tomu, že to celé bylo zpackané a v rozporu s obecnými pravidly a postupy.

Já to říct můžu, mně tím nejde o ničí náklonnost a voličské hlasy. A taky se nebojím říct a za svůj názor se nestydí.

Obávám se, že Zeman, věren svému dosavadnímu jednání a životním postojům, vyčkává. Vyčkává, jak se vyvine situace a kam se přikloní veřejné mínění, aby mohl sdělit svůj pevný, nevyvratitelný a již dávno prezentovaný názor.

6 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.:-)

3 1
možnosti
PK

P88a24v56e76l 80K65u98l32a

6. 2. 2016 12:14

Trefil jste hřebíček na hlavičku R^

3 1
možnosti
Foto

Nepřijde mi ani, že je k tomu potřeba příliš důvtipu.:-)

2 0
možnosti
NM

;-D..mlátite tady prázdnou slámu neboť prvopočátek je znám "Páleník a jeho služba " p.Nečasová první ale i p.Nečasová druhá a zde se musí hledat zákulisní boje s tím,že současní úředníci mají volné pole v mlžení do doby než se někdo podřekne a potom to záleží na novinářích...těm by se ale hodilo,že by prezident jak se od něj očekává do toho vstoupil a něco řekl a to by potom byla mela;-D no počkejme si jaká bude pravda ale říkám,že až do konce se bude lhát a mlžit s tím,že jde o bezpečnost státu a vycucané myšlenky," co by kdyby" budou mít pré;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

Proč nereagujete na to, co je obsahem toho článku? Jen připomenu: je to prezidentovo pokrytectví a populismus. Co s tím má co dělat Páleník a Nečasová?

6 6
možnosti
Foto

Pane kolego, Vaše glosa je stejně naivní, jako když Zemanovi bylo vyčítáno, že nepřijal ta dvě naivní děvčata, která se vydala kamsi do Asie, byla lapena a konvertovala k Islámu.

Nebyl ani jediný důvod je přijímat na Hradě, stejně jako není důvod se vyjadřovat k pěti dobrodruhům z Libanonu a ani k okolnostem jejich osvobození.

Ovšem, jak jsem již napsal níže, každý klacek na Zemana je vítán.

12 4
možnosti
Foto

ti "dobrodruzi", tam byli, sice ne možná všichni dobrovolně, ve službách státu.

0 1
možnosti
JB

Vážený pane. Uvědomte si , že tady vždy šlo o 5 naších lidi. Jenom je tady jeden problém - pozadí tohoto únosu. A tady je pán president vázán stejným problémem , jako každý občan tohoto státu. Problémem , že se nikdy nedozví celou pravdu . Zkuste se zamyslet nad tím , kdo z tohoto pozvání nejvíce získal a potom pište.[>-]

3 1
možnosti
Foto

jediný, kdo na tom získal, byl Alí Fajád.

A to je to nejpodivnější.

4 0
možnosti
Foto

vsadím na to, že v tomto případě bude Hrad držet bobříka mlčení.

3 0
možnosti
Foto

Také si to myslím, tím se nedá nic zkazit:-)

2 0
možnosti

Stručně, logicky a pravdivě posouzeno - karmaR^

1 5
možnosti