Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Homeopatii mi vysvětlil kamarád doktor. Kup si půl litr piva, vy lej ho do rybníka a znovu naber půl litr z rybníka - máš homeopatické pivo.

1 0
možnosti
MP

Je vidět, že to mu opravdu rozumíte ;-D

1 0
možnosti
Foto

Prý pomáhá i pití morčečí moči.

1 0
možnosti
Foto

A taky bobří pižmo;-)

1 0
možnosti
MS

U dr. Adámkové to není jednoznačné. Bludný balvan dostala za větu o homeopatikách „Právě proto, že jsem certifikovaný homeopat, musím říci, že je naprosto špatně, kdyby se pustily tyto léky do prodeje, protože obsahují velmi závažné látky, byť tedy v malém ředění, které mohou lidské tělo poškodit.“

Není vyloučeno, že homeopatii studovala podle marxistické teze, že nepřítele je potřebné poznat zblízka. Je někde doloženo, že homeopatika prosazovala či předepisovala? U plk. Prymuly je prokazatelný příklon k čínské medicíně.

0 0
možnosti
Foto

;-D Ovšem není vyloučeno, že jí ,,studovala" spolu s tím, co souviselo s její lékařk.specializací, že. Oni se totiž u ní mohli objevit i pacienti, kteří se nejprve sami léčili volně prodejnými, či pokoutně šířenými homeopatiky, ovšem ,,placebo efekt u nich nezafungoval,A pokud se jím sami léčili po plných hrstech, mohl jejich problém vygradovat, a to až na doraz;-)

0 0
možnosti
LH

Dobrý kopnuti do kotníku... To bude palečku. Ona sice dělala i na infekčním ale to nevadí... ;-D (dokonce o tom napsala publikaci ale nevím jestli je s obrázky) ;-D

1 0
možnosti
Foto

Nejvíce ,,fundovaní trpaslíci jsou někteří až slepý, jiní ,,jen" trpící strabizmem spolu s černobýlím viděním. A taky dosti vzteklí;-)

0 0
možnosti
DS

No a co, že není virolog, epidemiolog, molekulární biolog ani genový inženýr. Má jednu podstatnou devizu, kope za ANO a povalí si před sebou Bludný balvan. A to je nejvíc. Prostě bude líp, i kdybychom měli všichni cucat malé bílé kuličky a věřit.;-D. Díky, Jiří, karmaR^

2 4
možnosti
Foto

Mám zároveń na netu puštěnou i čtyřiadvacítku. Byl tam i rozhovor s D. Stachem(R^), a TO bez jakéhokoli politic., bytˇ jen, podtextu, COŽ VSKUTKU LECKOMU CHyBÍ, ČI ALESPOŃ ,,nevyhovuje;-)

1 0
možnosti
TB

Jenom technická - ona je kardioložkou, ne kardiochirurgem ;-)

3 0
možnosti
Foto

To je také ,,malý detail". Pro autora je klíčový ,,politic.postoj". Tedy, ten jeho;-)

3 0
možnosti
Foto

;-) Největším homeopatikem je víra. ,,Věř, a víra Tvá Tě uzdraví". Že se u leckoho projevuje víra i dle toho, co je tím, či i oním, ba i jinými prezentováno, věřím, že i tací si svou vírou pomáhají;-)

1 0
možnosti