Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a97n 11R25á65ž

30. 3. 2019 12:25

Také se nemohu zbavit dojmu, že pompa pohřbu (zastavený provoz na Vinohradské třídě a květy ověnčená poslední cesta aj.) je , když ne přímo výsměchem pozůstalým po oběti Kočkova excesu, tak rozhodně necitlivým projevem arogantního chování této rodiny i všech, kdo se tohoto provokativního důkazu moci Kočkových v Praze zúčastnili..

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Důvody jsou možná i v tradici "světských", ale ani oni nežijí ve vzduchoprázdnu, musí jim být jasné, že takto to budou lidé vnímat, proto to byla ona demonstrativní arogance.

0 0
možnosti
JK

Dobře vyjádřeno. Karma. O mrtvých jen dobře je stejně hloupá floskule jako třeba není kouře bez ohně respektive na každém šprochu pravdy trochu. Pokud by to mělo platit, pak by se mělo mluvit jen dobře také třeba o Hitlerovi, Stalinovi, Mengelem a podobných stvůrách.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, přesně jak říkáte...:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Chudák Kočka byl ve skutečnosti člověk, který žil nezřízeným způsobem života, jistě arogantní, nezodpovědný, . . . Měl špinavé prachy a myslel si, že si může dovolit naprosto vše, a že mu vše také projde. Škoda života toho druhého člověka, kterého Chudák Kočka, de facto zavraždil . . . :-(

7 0
možnosti
VH

Jim ovšem z nějakého důvodu vše prochází. I hlavní tepna Prahy se kvůli jejich divadlu uzavře. A není to poprvé. Jak víme, někteří nepoznají čisté a špinavé peníze. Jen když cinkají.

0 0
možnosti
DV

D36a33v96i53d 37V76l60k

30. 3. 2019 6:25

skvěle napsáno R^

2 0
možnosti
Foto

Karmuji a gratuluji k titulce, Jiří - tam se moc často nepotkáváme;-D - asi dobrý témata:-)R^ ale nemusíš furt předbíhat, že jo, teda že ne? ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

:-)Děkuji, Karle.

Vysoká čtenost, kterou zabezpečí titulní strana mě pochopitelně těší (konečně píšeme, abychom byli čteni), ale myslím, že nic cíleně nedělám proto, abych tam byl, respektive, stále neumím vždy odhadnout, který článek bude mít úspěch, a který ne. Teď jsem tam byl třeba třikrát za sebou, ale tento článek bych sám na titulku nedal, naopak jiné ano. Asi to nemá smysl řešit, je to věc někoho jiného. Nicméně nám to tam dvěma zarostlejm individuím a provokatérům pod sebou náramně sluší.:-)

0 0
možnosti
VS

Myslím si, že "o mrtvých jen dobře" znamená spíš neříkat o nich nějaké špatné historky u kterých byl třeba jen on a vy. Protože ten mrtvý už se nemůže bránit, že lžete, žejo.

Ale napsat o někomu, kdo měl prokazatelně v sobě drogu, když v autě zabil člověka, na to se podle mě rčení nevztahuje (alespoň já ho tak nechápu).

1 0
možnosti

Hm, ne. Všimněte si třeba nekrologů, co tu někteří zveřejňují. Např. o Věře Bílé to byl krásný příklad. To byl člověk, co měl výborný hlas a energii na jevišti. Ale jinak až prototyp cikána, který skinheadské maminky vypráví svým holohlavým batolátkům. A stejně tam pro mnohé platílo, o mrtvých jen dobře.

Mě se strašně líbila postava/povolání "Mluvčí za mrtvé" v jednom z románů. Tak by měl vypadat nekrolog

0 0
možnosti
JZ

Karma Vám právem patří. Moc hezky napsáno.

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

1 0
možnosti
JU

J92o29s33e93f 45U17l27m57a11n

29. 3. 2019 17:52

Jakožto odpůrce pokrytectví s vámi dneska nemohu nesouhlasit. :-)

3 0
možnosti