Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

R^R^R^ Pojmenoval jste to úplně přesně, opravdu dost dobré ...

Hradní hydrofil je, alespoň myslím, dobrým "antibarometrem", myslím tím, to, co jste naznačil. Pokud hydrofil podpoří řešení a, pro mne to znamená - aha, vhodným řešením bude řešení opačné.

Již mnohokráte naznačeno, tato kreatura se vypracovala k "dokonalosti",

věřit se mu dá, ale pouze v případě, že by řekl, že lže.

3 0
možnosti
EH

Já bych se víc rozhodovala podle odborníků a ne podle politiků. Taky nevolím podle Bohdalky nebo Lišky, ale podle volební kalkulačky.

Jde vidět, že nám do bot neteče, když můžeme řešit, jakou vakcínou se bude očkovat. I když nedůvěru chápu. Taky jsem se zklamala z českých výrobků a ruským bych se vyhla. Mám čínský mobil, protože měl dobré recenze a nejsem zklamaná. Jenže tady jde o celou ekonomiku, která stojí, a o naše životy, někdy doslova.

Jsme závislí na britské vakcíně s účinností 70%, jenom abychom se vyhnuli vakcíně s účinností 90%, protože pochází z nenáviděného Ruska. Přitom Rusové nám vakcínu nevnucují, sami mají málo. A Americká se tak nějak v tichosti vytratila ze hry. :-)

7 0
možnosti
JP

Pane Turnere, od vás ani jednu.:-)

2 1
možnosti
Foto

Ode mne můžete dostat akorát tak dávku recese, nekorektního humoru nebo něčeho podobného. Tato vakcinace je ovšem zcela dobrovolná, takže stačí blog neotevřít a žádná vakcína vás neohrozí:-)

10 1
možnosti
PK

Bohužel,výroba vakcín má své technické limity. To limituje počet vyráběných. Protože během dneška chce vakcínu každý, i Ferda Mravenec, tak jich je málo. Nedostatek je z tohoto pohledu velmi relativní.

Možná, tedy možná , nebýt studené války 2.0., už by možná v našich tělech třeba rajtoval Sputnik V. Připomínám, že ve vědecky recenzovaných (peer-reviewed) testech 3. fáze se ukázalo, že ruská vakcína Sputnik V má účinnost 91,6 %, informuje britský akademický lékařský časopis The Lancet. Vedle vakcín Pfizer a Moderna je to již třetí vakcína účinnější více než 90 %.

Nemusíme čekat, než milostivě schválí nějakou vakcínu v EU. Může být schválena i v rámci samotné ČR. Podobnou cestou národního schválení šli Izraelci nebo Britové. Připomínat, že velké pandemie, které nás postihovaly v minulosti, jsme byli schopni řešit vlastními léky, produkovanými našimi podniky, je asi zbytečné.

(senátor Jaroslav Doubrava. 7.2.2021)

2 0
možnosti
MV

pokud se nepletu, UK ani Izrael nejsou cleny EU, proto je Vase prirovnani, rekneme, abych zustal slusnym - nerelevantni

3 2
možnosti
Foto

A což tak tři dávky? Neb ,,Pacifista střílí třikrát"( viz film ,,Umírání za dlouhého dne");-)

0 0
možnosti
MV

posledni veta ve Vasem blogu je zasadni! ztratili duveru, ztratili respekt, ale i tak porad jeste zkousi nasi "odolnost" chucpe

1 1
možnosti
Foto

Ano, málokdo může odborně rozporovat stanoviska epidemiologů a virologů, ale každý se může rozhodovat na základě důvěry či nedůvěry. Ti, kteří vlastní vinou o důvěru přišli, nemohou očekávat ani požadovat, aby jim bylo důvěřováno.

2 0
možnosti

Tak naštěstí už má muž po obojím očkování (vakcína Pfizer), a já to akceptovat nebudu, tak už to jenom sleduji, abych byla v obraze.

0 0
možnosti
Foto

U nás je to podobné, já jsem po prodělaném covidu "nabitý protilátkami" a žena má po druhém očkování, a to jako lékařka z "protekce". To se nám to moralizuje!:-)

No, třeba si někdo časem pořídí čínskou vakcínu, jako si dříve pořídil "huhahej", a nic se mu nestane.

1 0
možnosti