Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

M31i95r71e22k 50M18e64d15á81k

16. 3. 2021 15:37

Nebýt toho masakru, tak o nějakým Charlie Hebdo nikdo mimo Francii neví. U nás se poté taky prodával, ale pro nezájem to po jednom čísle skončilo. Žádná bomba to není.

0 0
možnosti
EH

Meghan si svým výstupem o zesměšňující karikaturu koledovala. Ale zatímco Palác mlčí a Meghan raději taky, ozvali se akorát věřící svatého Floyda.

Charlie zase popudil akorát náboženské fanatiky. Tito sice nepůjdou vystřílet redakci, ale mají "zakleknuté" levicové politiky a salámovou metodou mění západní společnost k obrazu svému.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že si z tématu vybíráte jen to, co se vám hodí, což je opak toho, jak jsem to mínil já. Satira nepopouzí jen fanatiky a celebrity, které velká část společnosti odsuzuje, a to ani Charlie Hebdo, ani jakákoli jiná satira.

Je snadné se ztotožnit se satirikem, když si dělá srandu z někoho, komu to přeji, těžší je to, když si ji dělá ze mě nebo z toho co zastávám a obhajuji.

0 0
možnosti
PK

Satira ač slovem je strašně potřebná , alespoň pro tento národ. Klasik pravil, že jde o rozhněvanou logiku a to ať je učiněna písmem, či kresbou. CHH sleduji od kauzy Mohamed, v mnoha případech jde za hranu stravitelného pro ty jichž se to týká, na druhou stranu je v ní obsažena pravda a ta se musí přece pronásledovat a nesouhlasit s ní....

1 0
možnosti
JJ

Je zajímavé, jak karikatura stoleté anglické královny klečící na ženě svého vnuka, oslovila českou kotlinu ! Prakticky každá má kamarádka, se kterou jsem od doby uveřejnění mluvila (telefonicky, jak jinak) to zmínila! Ony první, ne já, přestože já jsem na rozdíl od nich ta, co sleduje seriál Koruna a celkově se o tu zemi za kanálem zajímá..... Tak se to asi Charliemu zase povedlo, že .... pokoj nedá !!!!

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem se zmínil v článku, je to fakticky banální záležitost , ale hýbe světovým veřejným míněním, takže to není banální, ale podstatné, a tím pádem dobrá látka pro satiriky.

0 0
možnosti
ZJ

Nehrozí, že by tak někdo z Londýna přijel z AK47

1 0
možnosti
EH

Z Londýna ne, ale nějaká BLM úderka před redakcí by se mohla nasbírat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Když jsem ten vtip spatřil, tak jsem přemýšlel, jak by vypadala česká varianta.

Babiš/Zeman klečí na... no jo, ale vlastně na kom? KOHO JEDNOHO vybrat?

0 0
možnosti