Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nehledejte ve všem politiku nebo dokonce rasismus. nic takového jsem tam neviděl. Kontakt tam jednoznačně byl, i když malý. Ale je jen na rozhodčím, zda to pískne. Na této úrovni by si to málokdo dovolil nepísknout.

0 0
možnosti

J48a58k70u51b 84Š15o92l30c

8. 7. 2021 15:14

Ač nejsem tím, čím, podle vás, jsem, zde mě nenapadlo hledat nic, co by souviselo s rasismem.

0 0
možnosti

Pod každé vašeho blogu bych se sice podepsal i já, ale zaráží mě, že vidíte tyhle věci (a vidíte je naprosto správně), avšak soudě podle mnoha vašich jiných blogů už nevidíte, že například ten tyjátr kolem rasismu je pouze důsledek toho, kam směřuje Evropa. Je to důsledek toho hraní si na ušlechtilé hochy, ale ve skutečnosti je ta Evropa stále zkaženější. A když se někdo snaží nazývat věci pravými jmény, jako třeba Klaus nebo Orbán, dostane se mu nasazení psí hlavy.

1 2
možnosti

Vypadlo mi jedno slovo hned na začátku mého diskusního příspěvku:

Pod každé slovo vašeho blogu....

0 0
možnosti

Ale no tak, tohle nemáte zapotřebí. Sterling se válí, všichni to vědí a nikoho to nepřekvapuje. Udělal to v Praze v kvalifikaci, udělal to mnohokrát v lize i v pohárech.

Penalta, protažené prodloužení, neviditelné ruce ve hře i tahání Dánů za dres při rohu, to vše jde za rozhodčím.

Bušení při hymně, laserové tečky ve tvářích Dánů, to je zase anglická "kultura" fanoušků.

S rasismem a Kúdelou tohle nemá nic společného. To je prostě o tlaku v zákulisí a tlačí peníze, ne rasa.

Víte, je škoda se shodit tímhle "kreativním psaním", když montujete svůj příběh z komponentů, které tam nepatří.

Prostě se smiřte s tím, že fotbal je sport chronicky nakažený křiváctvím. To samé platí o Ingerlandu. (vygooglujte si toto slovo, Ada Hitler by z nich měl jen radost)

2 0
možnosti
Foto

Pomocí ruky se lze stát i mistrem světa, viz. Maradona. Jinak stále dobrý. Skoro. V Bruselu v r. 85 to bylo ,,jiný kafe". Ale to neplatí jen o fotbale, a nejen pro Brity. Svinstva, ba i dav. psychózu ve jménu morálky dokáže ,,vyprodukovat" kde kdo:-/

0 0
možnosti
Foto

Karma, Anglie se dobře odkopává. Dnes jsem četla, jak organizátoři Wimbledonu zvýhodňovali Bartyovou, přesněji řečeno znevýhodnovali Tomljanovičovou při sestavování programu zápasů.

0 1
možnosti
Foto

Hromadné bučení při hraní národní hymny soupeře a hraní si na arbitry morálky, to fakt nejde dohromady. Za článek karmaR^

8 0
možnosti

Nejen penalta, ale i to prodloužení 6 minut, panu rozhodčímu je jasné, že fotbal už není sport, ale pouze kšeft.

4 0
možnosti

Posúdenie vďaka VAR presné!

Ten faul bol pár metrov pred sporným momentnom ešte pred tým ako anglický hráč padol medzi dvoma belgickými hráčmi, bolo jasne vidieť faul belgického obrancu. Anglickému útočníkovi bola ponechaná výhoda, a keď sa nedostal k lopte správne odpískaná penalta.

1 2
možnosti

Já tam zcela jasně viděl viděl i faul portugalského obránce.:-P

1 0
možnosti