Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pan Turner a nejen on je příliš ovlivněn oficiálními medii, která jsou falešná ( Jako zkoušku jejich falešnosti můžeme vzít jednotnost, která nemůže projít při zkoušce potřebnou růzností pohledů i názorů podle detektivních metod ověřování reálného svědectví. Většinová media jsou jednotně řízena. )

Čest ameriky - konkrétně USA, s daleko větší pravděpodobností zničil volební podvod, kterým byl odstaven prezident Trump. Lze číst jeho zprávy o podvodech, první je k dispozici i v češtině. Jenže mít otevřenou mysl pro jinou možnost, než které jste uvěřili podle svých miláčků medií, to je namáhavé. Zajímalo by mě, jestli někdo z těch rozlobených protitrampistů je schopen vidět i mimo svou řadu fanoušků. Pane Turner, četl jste o volebních podvodech při volbách 2020 v USA?

0 0
možnosti

Těsně po incidentu Trump zklidňoval rozvášněné příznivce slovy: "Běžte domů, miluji vás, jste výjimeční." Teď, když mu hrozí impeachment, který by mu definitivně zabránil kandidovat v budoucnu znovu na prezidenta USA, najednou obrátil, a už je nemiluje a už nejsou výjimeční, ale naopak jsou to ti, kdo pošlapali základy demokracie v USA.:-)

0 0
možnosti
Foto

K tématu – dnešní článek Romana Jocha na Lidovkách:

„Nejostudnější prezident USA. Trump je odpovědný za násilnosti v Kapitolu“

http://www.lidovky.cz/nazory/joch-nejostudnejsi-prezident-usa-trump-je-moralne-a-politicky-odpovedny-za-nasilnosti-k-nimz-doslo-v.A210107_202023_ln_nazory_lihem

0 0
možnosti
Foto

Zbytečně nářky, je to režim jako každý jiný a k volbám tam podvody patří. Už za Bushe dělal prezidenta člověk který volby prohrál a ted se to jen opakuje. Nic zvláštního !!

0 0
možnosti
Foto

Největší podvod ve volbách byl v předplyšákové době, kdy se předstíralo, že jsou to volby.

1 0
možnosti
Foto

Tím nadpisem jste tomu dal.

Amerika-tedy USA je přece naším vzorem se vším všudy.

1 4
možnosti
Foto

Jak snadné vysmívat se názoru druhých, pokud jste si ten názor vymyslel sám. Rv

2 0
možnosti
JS

Se vším co píšete v podstatě souhlasím, až na jednu zásadní věc. Trumpa v žádném případě nepovažuji za viníka, pouze za osobu, která strhla roušku z toho, co se v USA pod hesly svoboda, demokracie, lidská práva atd dělo a děje.

4 0
možnosti
MN

Úplně přesně ...

0 0
možnosti
EH

Trump je možná katalyzátor toho, co se v USA děje, ale ani on nevymyslel neuznání voleb. V minulých volbách sice Hilary přiznala porážku svižně, ale v zákulisí někdo organizoval jeden protest za druhým. Ulice Washingtonu byly doslova zabrány protesty. Hovořilo se o ruském vlivu na volby, akorát to nikdo nehnal před senát.

Události po nynějších volbách akorát ukazují, že Trump má rovněž fanatické fanoušky a že někteří neváhají vzít útokem vládní budovu. Lůza je na obou stranách a je jedno, jestli je někdo fanatizuje z pozice prezidenta nebo ze zákulisí. Nehájím Trumpa, jenom hájím přístup padni komu padni. U jedněch (Trump, Zeman, Babiš) se čeká, že nebudou polarizovat společnost, zatímco druzí (média, opozice, celebrity) mají právo štvát společnost proti nim.

Až se obě skupiny budou chovat rozumně a uznají myšlenky těch druhých nebo výsledky voleb, bude i USA v pohodě. Teď je to tam na válečné stezce.

5 0
možnosti
JL

vystřízlivěl, jsou to stejní opičáci jako všude jinde

1 0
možnosti
PK

No to co se děje po zabití GF má asi dvojí rozměr, na jedné straně jde o pokračující frustraci černých, neboli Afroameričanů, na druhé straně jde o reakci určité části bělochů, kteří jsou zahanbeni tím, co se děje.

A pak ke všemu již vámi napsaného bych jen dodal, že koronavirus odhalil celou řadu systémových problémů, například nemocnice jsou nedostatečně financovány, infrastruktura ve venkovských oblastech a chudých oblastech se rozpadá, nezbytná ekonomická pomoc je omezována legislativou a smutný je, že mnoho Američanů nemá ani zdravotní pojištění a společnost je rozervána kulturní válkou ......mám tuto zemi rád a moc bych jí přál, aby se co nejdříve vzpamatovala...

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi. Myslím, že jsme Ameriku dlouho vnímali jako mocnost (což dále trvá), která je taková, jak se sama prezentuje. Rasové a sociální problémy nepokoje, covid a konečně asi i prezident Trump nám umožnili poznat, že ten pohled byl v mnohém úplně falešný.

3 0
možnosti