Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve střetu zájmu není ale Andrej Babiš, ten možná na české úrovni, ale ve střetu zájmu přímo na evropské úrovni jsou ti, kdo na něj chodí žalovat do Bruselu. Minimálně ti čeští europoslanci se měli z tohoto důvodu zdržet hlasování, nebo odejít ze sálu.

Předseda vlády není ve střetu zájmu, pokud na zasedání vlády tento střet zájmu ohlásí a vyloučí se z jednání vlády.

Nelze nijak dokázat, že by Agrofert nedostával ty dotace, které dostává, pokud by Babiš nebyl premiérem.

2 2
možnosti
ZD

Souhlas. Na všechno jsou určena pravidla. Do doby "před Babišem" všem vyhovovala a EÚ s nimi neměla problém. Teď se objeví člověk "odjinud", lidé jej oceňují a začínají kriticky hledět na dosavadně šedou jednolitou hmotu politiků a je zle. A mnohým stačí před nosem zamávat obrázkem miliardáře, kterého si mnozí pamatují z karikatur v ruďásku. A v těch spravedlivých se zvedne ta správná vlna toho správného politického názoru.

0 1
možnosti
Foto

Děkuji za blog i za to, co jste napsal. Vážím si toho. R^

1 0
možnosti
Foto

:-)Rádo se stalo, pane Zdechovský.

0 0
možnosti
IH

Tolik nepřátel jako má předseda vlády Andrej Babiš, neměl nikdo nikdy předtím. Babiš a dotace, jdou do jeho kapsy ten se tedy "nacpe", má málo, že? Udávejme, EU to vyřeší, nu právě naše justice ne, na to potřebujeme cizí mocnosti. Babiš především vybudoval firmy, které zaměstnávají mnoho lidí, jsou tedy nad míru užitečné! Zde ty "kolovrátky" a "černé nitky"si předete k vůli uspokojení rozlobené duše, úspěch se v politice neodpouští! Babiš byl úspěšným jako podnikatel, nadmíru úspěšným je ve funkci předsedy vlády a to je pravá příčina jeho dehonestace. Budete asi i napříště zklamáni opět je vyhraje ANO 2011 a on je jeho nosným sloupem. Toto hnutí je na dobu určitou,to jeho podporovatelé vědí, jeho účinkování ve vládní pozici, naprosto přepsalo všechno předchozí lidé, obyčejní lidé práce za mzdy se konečně dočkali vzestupu životní úrovně! Ještě potřebuje jedno volební období. "Korona" vše přibrzdila, ale život se opět vrátí do normálních kolejí. Ano, jsem příznivcem ANO!

3 2
možnosti
ZD

Souhlas. Babiš vadí především jako příklad, že schopný manažer může být i schopným politikem. A voliči před sebou najednou nemají šedou hmotu politiků hrající desetiletí hry škatulata batulata ale mohou srovnávat.

1 1
možnosti
Foto

I34v75o 55C91i49l50i56c13h

19. 6. 2020 15:32

Mnoho příznivců ANO se chová jako by byli členy náboženské sekty a v Babišovi vidí jejich neomylného Spasitele a Vůdce. Marek Prchal a jeho tým to v těchto lidech samozřejmě od počátku zcela cíleně buduje a podporuje. A pak to takhle dopadá ... podobnost s jediným nasím teroristou Baldou z SPD samozřejmě není náhodná, ale tohle už je vyšší level.

Vám samozřejmě opět patří karma.

0 0
možnosti
Foto

Nemohu než s vámi souhlasit a poděkovat za komentář.

1 0
možnosti
Foto

Inu když máme za předsedu vlády bývalého STBáka . který vládne s podporou komunistů v čele s placeným konfidentem co od nich můžeme čekat za chování. Dobře shrnuto.

6 1
možnosti
Foto

R^Je to tak, jak píšete. Možná už někoho nudíme, když na to pořád upozorňujeme, ale už jsme si ověřili, že držet hubu a krok a čekat, že někdo to někdo vyřeší za nás, se moc nevyplatí.

2 2
možnosti
Foto

Není co dodávat, Jiří;-) jen snadR^R^R^

5 0
možnosti
Foto

J61a68n 52H39o58r57n43í72k

18. 6. 2020 21:17

Před chvílí jsem si to zde na idnesu přečetl a nestail se divit, kam až Babiš dokáže sklouznout. Ale co, zjistí, že lidem se to moc nelíbí, tak se omluví, nějak to zlehčí...

...a jede se dál.

Vám dík R^

6 0
možnosti
Foto

Směřujeme do dobrovolného otroctví. To ovšem není naše specialita, i když ve 20. století jsme si ji užili dosytosti. Dobrovolně dáváme moc nedovzdělanému jedinci, kariérnímu komunistovi, členovi StB, člověku, který se kasá svým podnikatelským umem, přičemž jeho podniky byly skoupeny (mnohdy proti vůli původních majitelů nebo za velmi podezřelých a dodnes nevyjasněných okolností). Jedinci, který je svým způsobem neskutečně primitivní, v soukromí vysoce vulgární (mám to od jednoho bývalého poslance za ANO).

A toho velebí a volí národ Komenského, Masaryka či Havla.

16 3
možnosti
Foto

:-)R^ Děkuji za komentář, Tomáši.

4 0
možnosti
PK

Nemá to nic společného s AB, ať ho soudí doma a opozice ať si s nim konečně poradí a pokud není schopna ať nežaluje do EU. které má své kontrolní orgány pro podporu své činnosti.

Je to zvláštní ́, jen jsme vytáhli hlavu z moskevské řiti, kde se proslavili pan Kolder a Bilak už ji noříme do bruselské, kde navázala na přechozí hrdiny TI (zcela nezávislé organizace), následně se se přidali chlapci a děvčata od Pirátů. Vyrobili něco politicky a morálně podobného, jako byl „Dopis 99 Pragováků“ do Moskvy v roce 1968. Ti tehdy také žalovali, udávali a lhali a požádali „soudruhy“ o pomoc. Tedy oni ti Piráti neudávali, to jsem se splet. Oni uvažovali jako Kelišová ze Slunce, seno, jahody: „Udávat se nemá, ale hlásit se to musí!“

Nemám rád udavačství a rodina s tím nemá dobré zkušenosti ani z protektorátu ani z dob bolševika...

8 9
možnosti
Foto

Možná jste si, pane Korecký, nevšiml, že už je rok 2020, že nejsme ničím satelitem, ale svobodnou zemí, která se sama rozhodla stát se členem nadnárodní unie, v jejíchž orgánech má poměrné zastoupení a jejíž normy se rozhodla respektovat. Tato instituce nám poskytla daleko více, než my jí, respektive jiným členským zemím a pokud někdo rozkrádá, respektive je důvodně podezřelý, že rozkrádá prostředky určené za určitých podmínek někomu jinému, je zloděj a podporovat dopadení zloděje není v civilizovaném světě žádný amorální počin.

12 1
možnosti
MS

Fanatici očividně nemůžou překousnout, že předmětní europoslanci nevyužili udavačský portál ministerstva financí, který byl zřízen Andrejem Babišem jmenovitě k udávání.

Jinak máte tam nepřesnost. AB se na twitteru veřejně omluvil za výhrůžky svých stoupenců. Je to v textu zdrojového článku.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentář, žádné chyby si však nejsem vědom. Nikde v článku není uvedeno, že se na sociální síti formálně neomluvil a ona "omluva neomluva" (aby byla skutečně účinná musela by proběhnou tam, kde vznikla) není v rozporu s ničím, co je v článku uvedeno.

0 0
možnosti