Tak to je jasný, prezident emerickej nemůže odtajnit vinu Marťanů!

Protože, kdyby pan T. prozradil, že za atentátem na Kennedyho byly tajemné síly z vesmíru, ohrozil by tím zdaleka nejenom americké národní zájmy, to dá rozum

Třeba by ho pak někdo prohlásil za "duševně nezpůsobilého", mohli by ho odvolat a to by URČITĚ způsobilo ohrožení zájmů nejenom národně bezpečnostních, ale též globálních, neřkuli přímo celogalaktických. 
Takové prodlužované tajemství má však svůj půvab. Obyčejným smrtelníkům otevírá nekonečné pole pro fantazii. Můžeme dál směle rozvíjet konspirační teorie!

_____________________________________________________________________
Paralela s lidskou osobou se zde nabízí skoro sama. Člověk také nemůže o sobě odtajnit úplně všechno (cokoliv bez výběru) aniž by tím riskoval ohrožení vlastní bezpečnosti vpravdě soběnárodní. Hlavně tedy, nesmíte se příliš chlubit, že k vám pravidelně promlouvají Marťani.
Vzdor tomu se mnozí úplně klidně svěřují na fackabůůůku či jiných asociálních sítích prakticky s čímkoliv. Nakonec i takový twitterový deníček je občas perfektním materiálem k psychoanalýze (raději nebudu jmenovat).

_____________________________________________________________________

Příběh prezidenta Kennedyho, jakož i jeho vraha plus organizátorů vraždy je ve skutečnosti smutný a bolavý. Requiescat in pace.
Je to věčné téma, nelze nevidět, že lidská historie má své stíny. Ale svět má také nesmírně mnoho krásných věcí. Jen mít vůli a touhu je vidět.

 

.......

 

       

Autor: Marek Trizuljak | pátek 27.10.2017 10:51 | karma článku: 15,32 | přečteno: 494x