Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Je potřeba neustále připomínat. Již Havlíček upozorňoval na imperiální choutky carského Ruska. Kdo nevidí, že car Putin má ty samé choutky je buď slepý nebo zaplacený. Radovat se ale můžeme naplno, byl to obdivuhodný výkon.

Vašek

LH

on Havlíček upozorňoval i na jiné věci, ale ty se dnes už nehodí připomínat....

Foto

Obávám se, že je potřeba změnit i myšlení drtivé většiny ruských lidí, aby si nemysleli že jsou něco víc a že je dobře, když se jich každý bojí.

Foto

Zdá se, že oni jsou většinou přesvědčení, že nám údajně v roce 1968 pomohli (jak jinak než hrdinsky, s nasazením vlastních životů) a jsou na to hrdí. Prý nás uchránili před "zkaženým Západem a jeho militaristickými spáry". A jsou hluboce uražení, že jim za tu jejich "pomoc" nejsme vděční.

LP

Správně. Je třeba tyhle nedávné záležitosti stále připomínat, aby ani naše děti nezapomněly na všechny ty strašlivé události.

Foto

Tak dětem proruských kolaborantů o tom doma určitě nikdo nevypráví. Nebo těm tvým snad ano?

Foto

Představa ruského veselí na tribunách a vlajek při vědomí, co provádí jejich armáda, je nepřijatelná. Možná by šlo i o bezpečnost ruských fandů a ani bych se nedivil....

Foto

Ona ta země žije v rozdvojeném vědomí. Na jedné straně vede surovou, ničivou válku, na druhé straně chce předstírat, že se v podstatě nic vážného neděje. Jakoby bylo všechno v pořádku: "žijeme přeci v krásném míru, budeme rozverně jezdit po sportovních akcích v zahraničí, radovat se tam a veselit. A ty, kdo tvrdí, že je válka, pozavíráme, aby nám tu selanku žádný škarohlíd nenarušoval."

Díky!

Není to tak dávno, co jsem si uvědomil, že komunisty jsme si po válce nezvolili, ale že nám je vybraly ruské tajné služby.

Dnes je stejná situace! Naše společnost je prošpikována ruskými tajnými službami GRU, dobře u nás funguje ruský desinformační narativ hybridní války a vytváří alternativní myšlení v totálním zajetí GRU, jsou zde politici a celé strany, kterým by nevadilo totální vládnutí pod dozorem ruských tajných služeb GRU a máme tu strany s nedemokratickou strukturou, které totálně řídí jejich majitelé. ANO chce být stranou pro všechny, jako byli komunisti, kteří v roce 1948 u nás provedli svůj puč pod dohledem ruských tajných služeb. Inu řekněte, nemůže se to opakovat? Není pro to nyní ta nejlepší situace? Nejsou již nyní opoziční strany dostatečně připravené?

Máme zlato! Budeme pro Evropskou unii v těchto volbách také zlatem?

VF

Že by nový člen zdejší učitelské party?

  • Počet článků 1042
  • Celková karma 18,99
  • Průměrná čtenost 1174x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy