Nepřítel zákeřně střílí na naše pokojemilovné bombardéry

''Nepřítel zákeřně střílí na naše krásná stříbrná letadla, která pokojně shazují bomby na jeho města''. Čapkovským citátem uvádím blog reagující na absurditu totalitních režimů a jejich propagandy.

Hle, jaká ohavná drzost od napadené Ukrajiny, že si dovoluje bránit se! Že se opovážila v zájmu ochrany života svých obyvatel provést brilantní akci a zasáhnout několik "krásných stříbrných letadel", která se na letišti kliďánko ládovala další municí. Představte si tu rouhavou opovážlivost vzdorovat nebesky výsostnému agresorovi! 

Ale co se týče absurdního humoru, v ničem si nezadá ani taváryšč préziděnt francúzskij, který způsobně požil nejméně dvě makronky a poté pronesl, že agresor potřebuje bezpečnostní záruky. Asi, aby se nemusel bát, že napadená země bude zákeřně střílet na jeho pokojemilovné bombardéry.
To už by se taky mohl zjevit nějaký benevolentní dobrák Šolc s návrhem, aby ruská vojska obdržela mandát mírových sborů dohlížejících po celé Ukrajině na klid a pořádek. :-(

Známe to dobře, však jsme zde taky měli "dočasně rozmístěná spřátelená vojska". Od skončení jejich "bratrského pobytu" nás dělí pouhá tři desetiletí.

...

Prosím, mějte soucit s nebohým chudákem agresorem. Nedrážděte ho tím, že se budete bránit. Buďte empatičtí, on přeci má také své sny a touhy. Potřebuje zabít vás rychle, aby se u toho nenadřel. 

...

Na závěr  pár adventních fotografií, abych veškerý černý humor aspoň trochu vyvážil.
S přáním dobrých, pokojných dnů.

...

 

...

...

...

 

 

 

Autor: Marek Trizuljak | středa 7.12.2022 10:36 | karma článku: 42,27 | přečteno: 5401x