Koňská opera aneb tuplovanej supercloumák

Dnes mě přímo omráčil titulek: "skutečný konzervativní sociální demokrat v Interwiewu". To snad ani nemůže být pravda!  :-D

...

Lidičky zlatý, když se na interfernetu vobjevěj tydlencty genitální termity, je to bžunda až na půdu!

Z jiného titulku jsem se pro změnu dozvěděl "brejkink ňůůůz", že "přívrženci politické korektnosti si jen pro sebe přivlastňují některá významná výročí". Při těch slovech museli tajemní tvůrci kruhů v obilí povinně mlaskat blahem! 
Osobně se domnívám, že příbržděnci ploplytické nekorektnosti si už v době Velkého Zhasínače dávno zprivatizovali pro sebe všechna významná i bezvýznamná výročí. Naládovali si je do sklepa a mají jich tam tolik, že si je můžou přehazovat vidlemi zleva doprava a dokonce i do politického středu.

 

__________________________________________________________________

Abych to nějak shrnul:
Politologické trendy pádí mílovými kroky vstříc světlým zítřkům. Milí voliči, o vaši přízeň se budou již brzy(!) ucházet levicově konzervativní ultra-zpátečničtí liberálové, klerikálně integralističtí marxisté, útlocitní hinduističtí maoisté chránící netradiční evropské hodnoty, hluboce křesťansky založení leninisté a zejména nacističtí lidumilové..A "fšicky" budou za tím účelem perlit na nějakém ajronětu, jemuž se svěří se svými Intěr-zvěřej-wjů.
A pak jim věřej, paní Müllerová!

...

 

...

...

 

Autor: Marek Trizuljak | pondělí 26.8.2019 11:21 | karma článku: 14,58 | přečteno: 904x
  • Další články autora

Marek Trizuljak

Ranní okno

17.6.2024 v 23:53 | Karma: 11,09

Marek Trizuljak

Nebe je malíř

15.6.2024 v 13:28 | Karma: 15,82