Foto

Malino bych se obával, že zde někdo začne tesat do Vás a taky do mé nehodné osoby.

Ale moc Vám děkuji.

PZ

Karma. Oni jsou ti chcimíři jen chudáčci co neumí rusky a papouškují slova Putina chci mir, a neví že to je svět

RK

On totiž každý chcimír má porouchaný žebříček hodnot. O pět korun levnější benzín by vyměnil i za vlastní svobodu.

Karma

AL

MYslím, že brzy se sem jistí lidé sesypou jako vzteklé vosy na med, aby vyjadřovali svůj "názor". Nicméně já souhlasím s autorem na 100%.

Foto

Vždyť někteří z nich se upřímně dušují, že chtějí mír.

Očekával bych tedy od nich zdvořilé, mírumilovné příspěvky do diskuse. Podle ovoce se pozná strom

MB

Myslím si, že problém není jen v debatě o Ukrajině. Myslím, že to říká něco o nás samotných. Tenhle týden jsem měla obrovský konflikt kvůli vztahům. Jako malá jsem neměla ráda seriál Pojďte pane, budeme si hrát. Ten mazanější medvěd byl na toho druhého ošklivý. Narazila jsem na podobný vztah mezi kamarádkami a dovolila jsem si tu mazanější na to upozornit. Samozřejmě to skončilo tím, že já jsem ta ..... a .... a co se do toho pletu. V názorech na válku stojíme přesně takhle na opačných stranách.

Nechci říct, že jsem lepší, jsem potvora zase v jiných věcech, jen mě tak napadlo, že v těch diskuzích tady možná vůbec nejde jen o válku. Tak jako v každé hádce o sobě říkáme víc, než si myslíme. Za ty dva roky jsem o lidech kolem sebe zjistila víc, než za posledních třeba 40 let. Oni o mě taky

Foto

Naprostý souhlas. Nejde ani tak o téma diskuze, každý má svůj kus pravdy. Jde více o její způsob. Někteří si myslí, že jen oni mají správný náhled a toho s opačným zesměšňují, znevažují. To platí částečně i pro autora tohoto blogu. I pro jiné, viz diskuze pod smířlivým blogem pana Hornera.

MS

Tento způsob terminologie by se dal rozšířit, třeba pro zastánce placaté Země chciplacku.

JL

Na jare roku 1940 pane Trizuljaku, SSSR nemohl pomoci nemekymi nacisty napadenym zapadoevropskym zemim. Soveti byli prilis zaneprazdneni napadenim zemi pobaltskych a pote pacifikovanim, aby z nich udelal sovetske socialisticke republiky.

Navic jeste take loupezi rumunske Bessarabie

Foto

Máte naprostou pravdu, pane Lanciku. Sovětský svaz byl už od září 1939 plně zaměstnán svoji druhou světovou válkou jakkoliv to dodnes (včetně dnešního Rusko) popírá. Prý, že pro něj válka začala až v červnu 1941.

Jinak, Sověti neměli ani nejmenší zájem pomoci přepadeným západoevropským zemím, ani kdyby mohli. Naopak, masivně v tom útoku podporoval nacistické Německo materiálním dodávkami. Útočící němečtí vojáci při svém rychlém průniku na sovětské území stále ještě potkávali ruské vlaky směřující na západ s dodávkami pro Německo.

  • Počet článků 1013
  • Celková karma 23,02
  • Průměrná čtenost 1180x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy