Ruského medvěda není dobré dráždit a měli by si to uvědomit i zástupci v NATO a elity USA

Když si NATO pořádá vojenská cvičení na území svých států, proč by si nemohlo pořádat Rusko cvičení na svém území? Když ze Slovenska putují kolony zbraní NATO na východ Ukrajiny, proč stejným směrem nemohou putovat kolony ruské?

            Rusko samozřejmě ví,

že o případném útoku nově vyzbrojených jednotek ukrajinské armády nerozhoduje vůbec Zelenský, ale rozhodují o něm elity USA, kterým se nelíbí, že na těchto územích nežijí žádní černoši. Rusko bude přesto chránit území Ukrajiny, na kterých žijí Rusové a proto obsadí celou Ukrajinu, aby předešlo útoku NATO na území, která původně patřila Ukrajině.

            Je proto trapné,

že i u nás se najdou duševně omezení lidé, kteří nechápou a nechtějí pochopit, že Putin a vůbec Rusové jsou lidé jako my, kteří se stejně tak bojí fašistů a toho, že je NATO napadne, a chtěli by s Ruskem válčit za každou cenu jen proto, že Rusko obsadí Ukrajinu, aby chránilo Rusy, kteří v ní žijí, před sebou samými.

            Umíte si představit výbuch ruské vodíkové bomby,

nad Prahou či Brnem?  Nemáte žádné ochranné pomůcky, nebo maximálně jen roušku. Let ruské rakety vám neposkytne čas k úniku. Nic vás nezachrání. Budete do dálky svítící mrtvolou a z Prahy, či Brna a okolí nezbude téměř nic.

            Rusko si totiž uvědomuje,

že v konvenčních zbraních má naprostou převahu proti Západu a proto dobře ví, že na něj Západ nikdy nezaútočí, protože by neměl ani pořádně čím a kým obsadit a následně okupovat Rusko. A proto se případná válka nebude odehrávat vojenských frontách, ale bude spočívat jaderné likvidaci zázemí Západu, tedy v likvidaci základen, muničních skladů ve Vrběticích a výrobních podniků, protože Rusko, mající svoje vojenské síly vázané na Ukrajině, jinou adekvátní šanci na obranu nemá.

            Poskytnutí přijatelných záruk,

že se Západ nebude při ruské obranné invazi na Ukrajinu nijak angažovat, je proto rozumným řešením současné situace.

            Nebezpečí války je vysoké,

a tak doufejme, že naši zástupci v NATO válku odmítnou a my sami vystoupíme z NATO a povoláme sem ruské vojáky sami a bez války, aby tak Rusko  dostalo všechny požadované bezpečnostní záruky a nemuselo kvůli své obraně podnikat vojenské invaze na Ukrajinu a dále do východní Evropy za účelem  ochrany Rusů, kteří žijí na našem území  a toho, aby shnilou fašistickou svoloč zahnalo kulkou do čela.

 

 

Autor: Karel Trčálek | sobota 15.1.2022 16:46 | karma článku: 26,11 | přečteno: 779x