Proč nás teď Česká televize krmí velikonočními katolickými modloslužbami?

Opravdu nechápu, proč tyto pohanské rituály vysílá veřejnoprávní Česká televize a ne komerční stanice, třeba oblíbená prezidentova Prima

                Byl to, tuším, kardinál Dominik Duka, sluha boží, nejposlednější z posledních, který do rady České televize navrhl pseudoekonomku Hanu Lipovskou jménem obskurního spolku jménem Česká biskupská konference.

            A byla to, tuším, katolička a pseudoekonomka Hana Lipovská, která prohlásila, že nerozumí smyslu existence veřejnoprávních médií a nezná jediný pořad České televize, který by nemohl být na komerční televizní stanici.

            Proč potom teď vysílá Česká televize sérii katolických bohoslužeb, respektive, proč jí to obskurní spolek biskupů dovolí, když to docela dobře mohou vysílat komerční stanice, třeba TV NOE, nebo TV Barrandov, že ano?

            A proč proti tomu pseudoekonomka paní Lipovská nepozdvihne svůj kritický hlas, že je v České televizi bráno nadarmo boží slovo?

            Ale víte co?

            Mě by zajímalo něco docela jiného!

            Jestliže je paní Lipovská skutečně ekonomka, jak o sobě tvrdí, tak nám jistě ráda a ochotně vysvětlí, jakým způsobem došla církev k oněm miliardám, které tak ochotně a bez skrupulí přijala v rámci restitučních náhrad.

            To by byla paní Lipovská moc hodná.

            „Jestliže jsem vám umyl nohy, já, Váš Pán a Mistr, máte taky jeden druhému umývat nohy!“ jak dnes všude říkají faráři včetně halíkovské České televize,takže rohatý má z toho určitě náramnou radost.

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 9.4.2020 18:40 | karma článku: 22,45 | přečteno: 1043x