Ombucmáňa končí. Taky mi nebude chybět

Lidi měli kdysi pocit, že se jich kdosi zastane proti úředním prasárnám. Ale ten pocit je pryč, vypařil. A vypařil se zásluhou ombucmáni

            Slévají se v mohutný proud vnitřní hlasy všechny významných osobností tohoto blogu, které jednotně dávají najevo svou radost z toho, že v čele úřadu venkoncem zbytečného končí Anna Šabatová, jedna ze strůjkyň multikulturního liberálně levicového zla, jehož chapadla, chtějí zadusit naši vlast a přivodit zánik našeho národa.

            Naposled tak učinil pan Větvička, snad zjev největší a nejvlastenečtější na tomto blogu, a to je signál pro mne, bezvýznamnou pijavici, abych se na tom taky trochu přiživil, nahnal trochu té karmy, i když v množství, nanejvýš skromném, ale ubožákovi mého ranku se i pár drobáků, jež mu kdosi s odporem vtiskne do dlaně, zdá být hotovým bohatstvím, za které by klidně zaprodal vše, tradiční hodnoty, celou naši křesťanskou civilizaci ba i náš národ!

            „Taky nelituji, ombucmáňa končí!“ prohlašuji tedy veřejně jako vlezlá ozvěna těch, kteří tuto větu ovšem vyslovili, na rozdíl ode mne, jako svou vlastní myšlenku.

            Ale nemylte se vy, pro které jsem jen blb, nebo co hůř, jen odporný tajtrlík.

            I já mám pro to tentokrát důvod víc než pádný, ještě počkejte, ještě na mě neplivejte.

            Byla to totiž právě ombucmáňa, kvůli které musí husitské ženy ve Vávrových filmech Jan Žižka a Proti všem nosit nikáby, to Šabatová za to může, to ona do filmu, jinak skrz naskrz vlasteneckého, propašovala multikulturní propagandu!  

            Budiž ji za to věčná hanba!

            Hanba!

            Hanba!

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 13.2.2020 17:09 | karma článku: 27,58 | přečteno: 1296x