Jak to Jarek Nohavica nandal Putinovi

Česká televize zase lže, rusofobové se pominuli nenávistí a mlčí k tomu, že Západ uzavřel obchody se Saúdskou Arabií (a Rusko ne), atd.. atd. tak komentují zdejší ruští propagátoři (neplést s propagandisty!) Nohavicovo vyznamenání

Ze své nenávisti k Putinovi jsem přišel již zcela o rozum.

Projevilo se to tak, že místo toho, abych ve chvíli, kdy Jaromír Nohavica dostal vyznamenání od Putina, vzteky zezelenal (jak to například predikoval J. Petřík) a všechno ve svém bytě rozmlátil jako onehdy vlk z „Jen počkej!“, když si chtěl pošmáknout na sovětské rybě, začal jsem se smát, nu jako šílený.

„Hehe!

Dyť von ten Nohavica má sako zapnutý na dva knoflíky!

?????e?!

Dyť von si z těch rusáků dělá prdel!

Nastavuje jim zrcadlo!

Mluví o Puškinovi, o písních v srdci a má zapnuté sako na dva knoflíky jako mužik, kterého oblékli do obleku pro pobavení panstva, hehe!

Tomu se říká majstštyk, hehehe!“ smál jsem se, protože Jarek Nohavica, jako správný bard, se přece jen tak lehce nedal koupit kouskem plíšku, neodpustil si provokaci zrovna na Den národní jednoty!

A jak jsem se tak smál, přišel jsem opravdu o poslední zbytky rozumu a vyskočil z okna, takže jsem nakonec skončil na jednotce intenzivní péče jako Verzilov.

Ale nezdá se vám, vážení čtenáři, že jsem si to za svou nenávist k Putinovi vlastně docela zasloužil?

Autor: Karel Trčálek | pondělí 5.11.2018 18:49 | karma článku: 21,16 | přečteno: 1287x