Foto

Až sousedovi nějaký agresivní týpek povalí plot, zabere půlku zahrady, pokácí tam stromy a zaminuje ji, unese děti, poboří kus domu a zbývající část zasype granáty, pak asi dle chcimírovské logiky bude nutné zasadit se o "mír", tedy, aby napadenému sousedovi nikdo nepomohl, aby ho všichni nechali na holičkách. Hlavně ať se napadený soused agresorovi vůbec nebrání, raději ať mu všechno dobrovolně odevzdá. A dle téže chcimírovské logiky ať pak souseda, který přišel o všechno, nikdo nepřijme. Protože kdyby ho někdo přijal a poskytl mu přístřeší či mu dokonce pomohl najít si nové živobytí, tak by tím agresora zbytečně dráždil a žádný mír by nebyl.

VF

Karle, to je tak výstižně pravdivé, že z toho jde až mráz po zádech.

MM

S článkem souhlasím, ale musím být opatrný.

Za diskusní příspěvek pod Vaším minulým článkem jsem dostal ban, protože jsem parafrázoval citát z české filmové klasiky "Obecná škola"

Prý byl neslušný a vulgární.

RK

Musíte psát slušně asi tak, jak mluví nemajitel idnes. Pak bude vše v pořádku.

Zejména ten dodatek Mitrofanova na konci odkazovaného článku sedl jako panímanda na hrnec.

PH

P40e83t64r 66H67á25j94e27k

18. 6. 2024 9:31

Zrovna Metrofanov působí v poslední době doslova infantilně. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby se sebepoškozoval čistě proto, aby to konečně nějakému Rusovi pořádně nandal.

Foto

To je záhadou, že místní chciválkové doposud nevytváří interbrigády dobrovolníků, kteří by šli bojovat na Ukrajinu proti Russku. Nadávají tu chcimirům, že chtějí mir, ale sami nedělají nic, tedy kromě bojové aktivity na internetu. Ale možná se mýlím a oni sem píši z ukrajinské fronty, vcetne rotmistra Trčálka.

To je tak infantilní a ohraný argument, že bych se styděl s ním vůbec vyrukovat.