Ad „Tuž poďme si to zhrnut“, polemika s p. Větvičkou Ladislavem alias Olšákem Vladimírem

Většina toho, co pan Olšák Vladimír predikuje ve svém článku, se v prvních měsících toho roku velmi pravděpodobně stane, co pan Olšák V. předpověděl,  se vždy stalo. Přesto si dovoluji s ním v jednom bodě částečně nesouhlasit

Ne, že by mi bylo v Ladikově krytu špatně, to určitě ne. Ladikův kryt byl dobře zásobený, o tom žádná. Žrádla na půl roku, chlastu taky na půl roku, a to nemluvím o doutnících, těch měl Ladik ve svém krytu nekonečné vlaky.

Ale málo platné, protiletecký kryt je pořád jenom kryt, i když v něm neděláte nic jiného, než jen žerete, chlastáte, a kouříte kvalitní doutníky. Žral jsem, chlastal, kouřil doutníky, stejně jako Ladik, ale nepřetržitá ozvěna masívního bombardování, která k nám do krytu tlumeně doléhala, mi přece jen na radosti nepřidávala, už jen vzhledem k tomu, že jsme s Ladikem dřepěli v krytu už druhý měsíc a to bombardování, která nás do krytu doslova zahnalo jako králíky do díry, nepřestávalo, naopak mohutnělo a sílilo neustálými údery na už dávno neexistující infrastrukturu, kteréžto Ladik komentoval kletbami: „Americké F-35 jděte na chuj!“

A tak jsem jednoho dne, kdy se mi dunění nad našimi hlavami zdálo obzvláště nekonečné, řekl Ladikovi: „Všechny tvoje temné prognózy, Ladiku, se potvrdily, to všechna čest.

Máme covidový apartheid, máme hladové bouře, stalo se všechno, co jsi předpovídal, totiž nastala strašlivá katastrofa a světovládci do toho konečně praštili a připravili nás o svobodu a já nevím co ještě.

Ale v jedné věci ses přece jen mýlil, Ladiku!

Říkal jsi, že jedině Jarek Bašta jako prezident může zabránit tomu, abychom byli zataženi do války, například tak, že na Vrabelovu žádost odvolá vládu fialového hnusu a jmenuje vládu odborníků.

Stalo se, máme Jarka Baštu za prezidenta, máme vládu odborníků, ale přesto jsme ve válce, protože jsme vystoupili z NATO a EU a tak na nás Američané a Brusel zákeřně zaútočili.

Už dva měsíce podniká Západ raketové a letecké útoky na naši zemi, už aspoň desetkrát srovnal naši infrastrukturu se zemí, a ruská armáda stojí ještě pořád před Budapeští.

Takže vidíš, že ani Jarek Bašta nedokázal zabránit tomu, abychom nebyli zataženi do války.

Ale zase máš pravdu, a to nás může těšit, že tentokrát nejsme na blbé straně, protože nás nebombarduje Rusko, ale Západ, což člověka musí potěšit a taky mě to těší.

Když už jsme ve válce, tak v ní buďme na správně straně, protože jen tak budeme mít levný plyn a nedostaneme jsme povolávák, abychom šli střílet Srby na jejich území, protože sami jsme na našem území stříleni západními žoldáky, takže nemůžeme říct, že nás někdo žene do konfliktu, se kterým nemáme nic společného, protože se bombarduje i naše území.

Díky bohu, že ses, Ladiku v tomto mýlil!“

Ladik zamlaskal na znamení souhlasu, že se v tomto skutečně mýlil, když tvrdil, že nás Jarek Bašta nezatáhne do konfliktu, protože měl zrovna plnou hubu žrádla a z plnou hubou žrádla se nemluví, i v protileteckém krytu je to krajně neslušné.

Autor: Karel Trčálek | středa 28.12.2022 16:44 | karma článku: 20,53 | přečteno: 408x