Vztah na 3500 km.

Můj španělský chlap má srdce vyhřátý jižním sluncem. Jeho horký emoce mě už víc jak dva roky udržujou na levlu vztahovýho štěstí, a to i přesto, že se ke mě většinou dostane jen jejich virtuální odvar. Máme se rádi na dálku.

Všechno to začalo  nevinnou hrou na maminku a tatínka. I love you mi vyznal ještě týž večer. Měla jsem radost, že je někdo taky tak naivně bezprostřední.

Následná setkání probíhala provoněná láskohormony. Budoucnost jsme naoko vyškrtli a přítomnost oblažovali  zamilovanými dárečky. Tvořivost nám tryskala z poblouzněných srdcí. Po měsíci veselého dovádění jsem se na letišti v Seville ufňukaně mazlila se všemi vzpomínkami.

Vánoce v Česku mě přiškrtily tmou. Doma netekla teplá voda a venku mrzlo. Byla jsem pomatená láskou a v horečkách počítala  kolik studených dnů zbývá přečkat v rodné hroudě.

Na tři krále letadlo navigované mou netrpělivostí bez újmy dosedlo do prosvětlené Sevilly a románek pokračoval. Několik dalších měsíců jsme strávili zachumlaní v zamilovaném oparu a rozhodli se, že náš vztah budeme udržovat i přes 3500 km, jež se mezi nás rozprostřela počátkem léta.

Tomuto našlápnutému příběhu s aspirací na životní telenovelu však začali  škarohlídi věštit brzký konec.  Přítel se prý v paralelním prostoru mojí nepřítomnosti nemravně poddává ukrutným nevěrám. Zjistila jsem, že někteří lidé mají nekonečnou fantazii, co se paranoidních vizí týče.

Jelikož jsem však blonďatě lehkomyslná a trpím chorobným optimismem, jejich sexy připomínky automaticky cejchuju slovem "blbost" a šťastně spočívám v naručí nekonečné naděje.

Ať se to daří i vám :-)!

 

 

 

Autor: Olga Trampotova | čtvrtek 18.3.2010 13:28 | karma článku: 18,57 | přečteno: 2656x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32