Věnováno všem zuřivým diskutérům

Bystrému oku neuniklo, že koumavci v diskuzích mají potřebu vytvářet prazvláštní hypotézy o mé dušiče se kterou tu násilnicky exhibuji. Protože jsem hodná a sdílná holka, rozhodla jsem se jejich neutuchající potřebě  dozvědět se více vyhovět a tento článek věnovat jim a reakcí na jejich pokorné analýzy.

Tráva a další kvítí.

Pan, paní či jiné zvíře  s krycím jménem Maminka a tatínek vynesli závěrečný verdikt: Závislot na marihuaně. Pan Ivoš po důkladném prostudování mého případu dokonce dospěl k závěru, že bych svoje nebohé plíce měla ušetřit těchto strašlivých muk a věnovat se raději pití zeleného čaje. Děkuji vřele za tyto jistě dobře míněné rady. Jsem nesmírně vděčná, že se tolik lidí stará o moje hypochodnrické zdraví. Jediný a  nepodstatný háček spočívá ve faktu, že  slovutným analytikům unikl zásadní fakt: Moje články nejsou šťavnaté díky tomu, že by  fantazie přežvykovala trávové koláčky a jazyk tak nasáknul esencí originality. Kdepak! Těmhle bezbožným pomůckám jsem dala vale ve svých šestnácti, kdy jsem na ojedinělém výletě do muchomůrkového lesa zjistila, že tam žije ježibaba, zlý obr Valibuk a Srdcežrout. Od tý doby se držím raději v teplíčku všednodenní reality a odtud vás zahrnuji svým vyprávěním.

Blondýna 

Chyren zapochyboval, že jsem blondýna obarvená na zrzavo. A měl pravdu! Jsem blondýna obarvená na peroxidovo!

Výměna partnera

Kajle78 mi doporučila výměnu partnera. Asi jí musela rupnout cévka v centrálním čidle intuice. Já že mám měnit chlapa? Toho úžasnýho láskyplnýho parťáka? To by mě někdo musel rozmixovat v misce s instantním idiotsvím! Takovýho sexy krasavce s mohutným podbradkem a  nejlíbeznějším srdečním svalem na světě? Nedám!

Do politiky!

Pan Leopoldo vytušil můj skrytý politický talent, kterého jsem nabyla po přečtení knihy " Nebuď prase " a  cudně mi navrhl stát se členkou Komunistické strany. Že prej mi tam budou rozumět. Po dlouhém uvažování jsem se raději rozhodla pro plotnu, dvanáct dětí a demokracii.

Princezna na hrášku

Koucourek-černý, že prej jestli nejsem princezna na hrášku? No, koukla jsem se pod rozvrzanou matračku a nic tam nebylo...

Zhrzená milenka

Kdosi  neurčitého pohlaví pod přezdívkou "A co třeba" důvtipně vydedukoval, že mi nějaká krásná modelka odloudila přítele. Následovala něžná série dobře míněných rad, jak toto strašlivé období přežít bez tíživých komplexů a pocitů méněcennosti. Mockrát děkuju za dojemnou péči, ale nějak si nevzpomínám,..modelka?? Ta že by mohla soupeřit se mnou?

Jak mě mlátí tatínek 

Velmistr dedukce Shimbuni to ale dotáhl ze všech analytiků nejdál. Neuniklo mu, že můj tatínek je ukrutný zlosyn, jehož koníčkem je válení se po pruhované pohovce s falškou rumu a  krvavý výprask všech členů rodiny. Když na tohle Velmistr došel, lístostí se málem počůral.  Ubohý útlocitný Shimbi. Netuší, že zůstal trčet v pasti vlastní smutné fantazie.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Trampotova | středa 11.3.2009 16:09 | karma článku: 12,33 | přečteno: 2792x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32