Bledule na stazi,-uvod

Slunce na mne miri  rentgenovyma paprskama a vysusuje unavenej mozek. Je to slastnej pocit.

Po ctyrech mesicich boje s chi kvadratem a linearni regresi hodlam degradovat na nenarocnej levl plazovy blondyny. Budu si lakovat nehty na ruzovo, nosit vysoky podpatky, jist morsky potvory a prat trencle mymu uzasnymu priteli. Toto je ctyricet stupnu osobniho stesti. Prasne krasny horko.

Az se i  posledni neposednej nerv uvelebi v polopoustni pohode a ja se zacnu nudit (coz s moji sinusoidni spotrebou emoci nastane taaak...za tri dny) nasednu na bicikletu a pojedu do Tres Mil Viviendas.  Ja, vysmata stredoevropska bledule jsem si sehnala staz v nejcernejsi sevillsky ctvrti, kde deti curaji na chodnik a vrabci pridrzle vykrikujou sprostarny ve flamencovym kodu. Hodlam profackovat svoje bujny idealy  primo v kotli sevillskejch pasaku a dealeru. Hodlam zkusit, kam az muzu za detma jit.

Par opalanejch spratcatek mne bude tahat za blondaty vlasy a ja se budu snazit o ¨cosi¨. To cosi je nejasna akvarelova smouha. Chudejm  a  zlobivejm detem mam servirovat slusnackou zabavu a doufat, ze je moje trapny hratky s ceskym prizvukem zaujmou vic nez flaska levny palenky.

Tesim se az si tu palivou realitu osaham.

A vam to budu vypravet.

PS: Hacky a carky za mnou do Spanelska bohuzel nedoputovaly, tak se omlouvam za jejich ocekavanou trimesicni absenci :-).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Trampotova | středa 24.6.2009 22:35 | karma článku: 17,69 | přečteno: 2819x
  • Další články autora

Olga Trampotova

Jak se pozná punková matka

31.7.2014 v 11:06 | Karma: 38,43

Olga Trampotova

Potrat v nasládlém EMO hávu

24.6.2014 v 11:03 | Karma: 28,78

Olga Trampotova

Před rakovinou

9.6.2014 v 14:55 | Karma: 40,32