Soudružka Semelová. Ještě větší *něco, něco* než jsme se obávali.

Sametová revoluce byla sametová. Největší hloupost, co se mohla provézt. Převzetí moci plné lásky, soucitu, porozumění. Tedy předání moci komunistům, co se už netvářili jako komunisti. A kvůli tomu se zde mohou vyskytovat zvířata jako je Semelová a jiné komunistické zrůdičky, co se hlásí k nejkrvavějšímu období novodobých českých dějin.

Zlí komunisti, zlí

Naší komunistické bestii se nelíbí, že dějiny ukazují komunistické zločiny, zatýkání a vraždy ve světle, ve kterém se před 89 rozhodně neblýskaly. Nelíbí se ji, že z komunistů se dělají vrazi, zloději, podvodníci, lháři. Nelíbí se ji, když se ukazuje, jak lehce ničil komunistický režim životy obyčejný lidí. Ukazuje, jak zničil život většině pilotů RAF a vojáků, kteří bojovali na straně kapitalistického Západu. Vyhráno neměli ani ti, kdo válčili na Východní frontě. I na ně si zrůdný režim došlápl. To se ji naprosto nelíbí. Další lahůdkou z jejího repertoáru je bagatelizace a defacto popření justičních vražd paní Horákové a zbytku poporavených jejím oblíbeným režimem. Tato čarodějnice má také ve své oblibě další z komunistických prasat, Gottwalda. Její oslavné texty a články jsou k dohledání na internetu a každý soudný člověk musí vidět, že ta "paní" to nemá v hlavě v pořádku.

Zlatí komunisti!

Téhle ženské by měla být odebráno právo učit. Představa že děti učí o tom, jak režim v 48-89 byl spravedlivý, pro dělníky skvělý, jak komunisti všechno vybudovali a po 89 se to všechno zničilo a rozprodalo. Že nebyli bezdomovci, všichni měli práci a byl to jeden veliký ráj na zemi. Zadrátovaný ráj. To je další věc, co tato ženská odpornost obhajuje. Zabíjení na hranicích podle ní eliminovalo prozápadní agenty, kteří škodili naší zemi a následně se z ní snažili uprchnout i s informacemi, které by poškodily současný režim. Člověk se nestačí divit.

 

Revoluce byla jedna veliká chyba, blámáž a podvod. Hlavní komunističtí předáci a hovada, co ničili desítky let životy miliónů obyvatel ČSR vyvázli naprosto bez trestu. Loutka Havel sloužil jako propagační figurka, aby lid měl nějakého "vůdce" za svobodu. Komunisti tak vesele dožili ve svých vilách, nakradených z peněz občanů. Spokojený důchod a úsměv od ucha k uchu. "Převrat" v 89 dovolil také to, aby zrůdnost komunismu a jeho propagace, není trestná a není postavená na stejnou úroveň jako jeho dělnický bratr nacismus. Semelová a spol. neradi slyší, že NSDAP byla a vždy bude levicová strana. Její bratr či sestra, chceteli. Komunisti a nacisti jsou prasata 20. století a tak se s nimi má zacházet. Jsme jediná "východní" země ve sféře vlivu bývalého SSSR, kde komunisti dostávají pravidelně přes 10% hlasů. To také o něčem vypovídá. Stále nechápu, jak může Semelová a její postižení kamarádi z klubu přátel masových vrahů takto veřejně prezentovat své názory. Vždy se mi udělá špatně, když si přečtu, co ta nána zase vypustila z huby. A naše justice? Ta raději bude honit ty "nácky", dávat exeplární tresty ala Vítkov. Ale za propagaci nekrvavějšího hnutí na planetě, to si vesele soudci podají se Semelovou ruku. Seděli totiž při jednání KSČ vedle sebe a jedli chlebíčky za 1,50 Kčs......

Autor: Tomáš Veselý | čtvrtek 11.12.2014 14:40 | karma článku: 30,84 | přečteno: 1128x