Protižidovské nálady v Evropě?! Ne hošani, muslimský antisemitismus

Tak jsem se opět „zasmál“ redakci iDnes u článku pojednávající o tom, jak se Židé skrývali při útoku na synagogu ve sklepě. Jako pěst na oko působila věta o protižidovské náladě v Evropě. A já se ptám, kterou špínou je to způsobené? Ano dámy a pánové, muslimskou komunitou uřvaných a pologramotných opic.

Vzdělané do Izraele, muslimy do Evropy

   Je smutné vidět, jak se další loď plná nevzdělaných lidí tlačí do Evropy a Židé prchají z Evropy. A to za přispění multikulturní zrůdnosti EU a jejich politiků. Neustále se sem „dováží“ nevzdělaná, hloupá a povětšinou i kriminální masa, která likviduje původní obyvatelstvo. Švédko a jih Francie jsou jasným důkazem, kam spěje to, že místo toho, abychom je vraceli a Židy bránili, tak necháme tyto trosky „zabrat“ jejich místo v Evropě. A já se ptám proč? Jak daleko to musí dojít? Opravdu chtějí politici totální občanskou válku, kdy se zbytky Evropanů žijících ze základů antiky, křesťanství a židovství postaví zbytku? Opravdu to bude muset eskalovat v krvavý a vleklý konflikt na starém kontinentu jenom proto, že špíny jako Zelení a Socialisti si sem vozí své voliče?

 Kdy to skončí?

   Důležitá otázka. Izrael není nafukovací. Ale kam mají jít, když Evropští politici si hudrují svoje multikulturní ptáky a na své původní obyvatele kašlou? Neustále se zdůrazňuje, že za to nemůžou muslimové, to islamisté. Jaký je ksakru rozdíl? Může mi to někdo vysvětlit? Islamista je jenom vývojová fáze muslima. Jsou to bratři ve zbrani. Nic víc, nic míň. A tady tito spolu s Afrikou mají zaujmout místo evropských Židů? To jako vážně? Jsme tak zdegenerovaná společnost, že si sem taháme špíny, které nám v nejlepším případě donutí dcery nosit šátky? Náboženství, které omezuje a degraduje ženu na úroveň mrtvého velblouda. A stále se najde dostatek debilů, co je v tom podporují.

 

   Útěk Židů z Evropy značí neskutečný průser. Opouštějí potápějící se loď, kdy za zpěvů muslimských písní pomalu umírají hodnoty staré Evropy. Neustále se mluví o tom, když jsme u nich, tak dodržujeme jejich pravidla. Ale jakmile jsou oni u nás, tak si mohou dělat, co chtějí. Tahle společnost se blíží svému zániku. Krvavému zániku. Napadá mě jediné, že pokud prohraje „křesťanská“ větev, prohrajeme všichni. Pokud to má Evropu očistit, jiný než krvavý konflikt není řešením. Je to smutné, ale díky více jak 20 letům multikulturních zvěrstev a „rasismu“ dospěla Evropa do bodu, kdy se to nedá vyřešit smírem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | pondělí 16.2.2015 13:10 | karma článku: 39,67 | přečteno: 1970x