Nikdo mě nemá rád aneb 10 miliónů na šaškování v TV

Tak se nám pan Hašek opět odhalil. Náš jihomoravský šášula, pardon hejtman. Ten pán, co se snažil podrazit Sobotku a kul pikle se Zemanem. Ten pán, co nejspíš zařídí nepořádání Velké ceny Brna a ten pán, co prodrbal a prošustroval veškeré rezervní fondy kraje

„Já chci do televize!“

No tam by chtěl určitě každý. Problém je ten, že pokud bych tam chtěl jít já, tak se mi vesele vysmějí a zeptají se, jestli znám takový hezký opavský penzion neboli blázinec. Problém je ten, že obyčejný smrtelník, pokud nepracuje pro televizi, tak prakticky nemá šanci se do ní dostat. Špičkové lékaři, vědci atd. dostávají minimální prostor a většinou ho dostanou tehdy, když se o nic píše všude ve světě. To ale není příklad našeho buclatého poslance, milence, kosmonauta, milionáře, supermana, batmana, řidiče auta, řidiče tříkolky, hejtmana a majitele desítky dalších zaměstnání, titulů, podtitulů a pseudozaměstnání. Jelikož jeho obliba mezi prostým lidem klesá, tak ho nenapadla lepší věc než propagovat v televizi. Přijde Vám to absurdní? Mě ne. Většina socialistů, komunistů či představitelů dělnického lidu se ráda ukazovala lidem. Od Hitlera po Gottwalda konče panem Haškem. Ti všichni se za peníze svého lidu propagovali.

 

Jaký je důvod?

Tuhle otázku si snad musí položit každý obyčejný smrtelník. Proč a jaký je důvod propagace hejtmana v televizi, kdy cena jeho propagace je deset miliónů? Pochopím propagaci památek, sportovních akcí, kulturních akcí, propagaci potravin či vína z jižní Moravy. Ale toto? To nemyslí vážně. Ten šašek už neví, za co by utratil peníze. O to smutnější je fakt, že se pravidelně umísťoval mezi oblíbené politiky. Člověk, co lže, podvádí a trpí hodně silným narcismem a potřebou se veřejně prezentovat jako novodobý „Ježíš“. Čím si zasloužil mít pozornost v televizi? Bohatě stačí číst o jeho průserech a pseudozaměstnáních ve zprávách. Člověk nemusí sledovat propagační materiály kraje.

 

A co Vám? Přijde Vám normální takto plýtvat penězi kraje? Obzvlášť když spousta památek a silnic chátrá? Vysvětlí mi někdo, k čemu je propagace hejtmana? Aby jako lidé věděli, co za blbce, jim to vládne a nezapomněli mu to při volbách opět hodit? Nechápu to. Hejtman je funkce a za ni by měly hovořit činy a výsledky. Myslím si, že propagace v televizi je nesmysl a plýtvání peněz daňových poplatníků. V tomto státě to sice není nic neobvyklého, ale pokud se nezačne u takových „drobností“, tak stát bude čím dál víc zadlužený. A propagace státních šašků to nezmění.

Autor: Tomáš Veselý | úterý 25.11.2014 11:37 | karma článku: 32,02 | přečteno: 1397x