Jaké jsou výhody nošení burky?

Pořád čteme ty nevýhody, ale myslím si, že má i výhody! Sluníčkoví lidé se nám neustále snaží naznačit, že burka je vlastně skvělá výhoda. Marně jsem pátral po výhodě zakrývání žen či dívek. Ale nakonec jsem se pustil do "výzkumu" a sesmolil jedenáct důvodů zavedení burky u nás.

1. Člověk může sbalit nejošklivější ženu ve městě. Pokud má dostatečně pěknou postavu, tak Vám burka umožní zakrýt její nedostatky. Problém nejpíš bude ten, když si najdete ošklivou a tlustou, to Vám ani burka nepomůže.

2. Můžete opakovaně balit tu samou dívku a každý týden předstírat, že máte jinou přítelkyni. Efekt můžete umocnit barevnými kontaktními čočkami.

3. V pokročilé fázi stárnutí bychom mohli tvrdit, že vypadá jako Jenifer Aniston či Courtney Cox.

4. Fotky ve Vašem telefonu Vás nikdy neobviní z nevěry. Manželce můžete tvrdit, že je to ona, milence, že je to ona a vždycky se můžete vymluvit na svou matku.

5. Komunita gayů by se nemusela potýkat z opovržením či trestem smrti za homosexualitu. Stačí nahodit burku a tvrdit, že je to stydlivá žena.

6. Všichni bychom měli v rodině, ve společnosti a ve státě určitou formu rovnosti. Marx, Engles, Beatles, Stalin, Lenin, Hitler či Kim Čong-il by měli radost. Naše ženy by totiž vypadaly všechny stejně. Černě.

7. Přísloví Zajíc v pytli by získal zcela jiný rozměr.

8. Stíhali bychom všechno a nikdy bychom nepřišli pozdě. Odpadá malování a jiné srandy.

9. Trestná činnost by byla mnohem snazší. Nahodit burku a vmísit se po zločinu do davu ostatních burek.

10. Nikdy bychom neviděli tlustou holku v legínách.

11. Odpadá dlouhatánské čekání před obchodem než si ženská polovička vybere oblečení. 

 

Doufám, že naši sluníčkoví lidé jsou spokojení. Zhrnutí výhod do 11 bodů jim jistě pomůže tento skvělý oděv dotáhnout i do ČR.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | čtvrtek 20.11.2014 21:20 | karma článku: 31,08 | přečteno: 1920x