100 miliónů a syrské uprchlíky k tomu....

Takže je to definitivní. Začínáme si sem vozit uprchlíky a ještě sponzorujeme "válku", kterou jsme nezačali. Viděl jsem fotky nádherného Damašku a následně pak fotky, jak si to tam rozdávají fanatičtí muslimové proti sobě s pomocí USA a EU. Válčí nejenom proti režimu, ale zároveň vesele vyvražďují vlastní lidi a zabíjejí se mezi sebou. Prostě typický muslimský konflikt někde ze středověku tzv. herní mód Všichni na všechny.

100 miliónů. Vaše dítě potřebuje vozík? Smůla

Strašně mě dojímá, jak se ČR musí snažit starat o uprchlíky postižené válkou. O to humornější, že okolní bohaté muslimské státy na to naprosto kašlou. Držíme se opět hesla: "Evropo, postarej se!" USA se vesele směje za oceánem, šášula v bílém domě nenese žádnou odpovědnost. A já se ptám proč. Nemá český stát dostatek vlastních problémů? Odebírání invalidních důchodů těm, kteří evidentně naprosto nemohou nic dělat a ponechání našim spoluobčanům, to je jenom špičkou ledovce v problémech ČR. Neodmítám pomoc, ale všechno má své meze. Jakmile stát nedokáže řešit problémy svých občanů, korupce všude, kde se člověk projde. A je jedno, jestli se jedná o chodník nebo cyklostezsku (např. 1 km cyklostezsky v Ostravě vyšel na 300 000 Kč, ta samá v Praze už 1,2 milionu). Pokud vím nejsme tak bohatí, abychom mohli platit jiným jejich problémy, když si neumíme zaplatit ty svoje. Své daně dávám na "krmení" našich spoluobčanů a ještě to mám dávat někam, kde USA, Rusko a Čína rozpoutali mocenský boj? Ne, děkuji.

Podmínky přijetí

Proti přijetí zraněných dětí nemám žádné námitky. Ale je to pár zásadních ale! Musíme si jasně stanovit podmínku pro přijetí. 

1. Přednost mají křesťané, židé a ateisti. Následně se pak do počtu mohou doplnit muslimové. Evropa má křesťansko-židovský základ, je proto správné sem přijmout někoho, kdo bude mít lepší adaptaci ve společnosti. O muslimy se mohou postarat bohaté ropné země. To by ale musely chtít.

2. Nesmí podporovat jednotky proti současnému prezidentovi Bašár al-Asadovi. On je sice zlo, ale stokrát menší než Al-kajda a spousta jiných náboženských skupin, které vedou občanskou válku právě na území Sýrie. O to smutnější je to, že americko-ruské zbraně pak končí v rukách členů ISIL.

3. Rodiče a sourozenci nesmí mít trestní záznam. Je to sice problematické, ale myslím si, že záznam o závažném činu se dohledá vždycky. Krádež a jiné drobné delikty by sice zmenšily šance na přijetí, ale neměly by vyřadit rodinu ze seznamu.

4. Rodiče se vzděláním mají přednost.

5. Ideální je rodina s 2, maximálně 3 dětmi.

Klidně si mi nadávejte jak chcete. Ale poslední dny mi ukazují, že sluníčkoví tupci jsou čím dál ohroženější druh. ČR musí nastavit striktní a přísná pravidla pro někoho, koho máme přijmout. A argument, co je to 70 lidí. Romů bylo po 2. světové u nás 500 a všichní ví, kolik jich je dnes. Tudíž argument o počtu u skupin s vysokou porodností, že je jich málo, to fakt neberu. Je důležité, aby ČR vytvořila nějaký návod, jak přijmout ty, kteří nemohou za mocenské hry pseudohumanistů a jejich slavné Arabské jaro. Je smutné vidět zničenou tak nádherou zem jakou je Sýrie. Ale ti, co by měli nejvíce platit, ti na to naprosto kašlou. Kolik USA přijme uprchlíků? 24krát více než ČR v poměru počet obyvatel? Pošle také 2,4 miliardy na pomoc? Nebo zase jenom pošle zbraně, aby se ti salámovci mohli lépe vyzbrojit a zničit konečně Asada? Není mi lhostejný cizí život, ale pokud si mám vybrat svého souseda, stejně jako si vybírám prátelé, tak chci slušného a takového, který bude mít blíž ke mě než ke středověku.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | středa 14.1.2015 20:18 | karma článku: 35,73 | přečteno: 1598x