Jak přežít nástup fašismu

Chlapci a děvčata nebojte se fašismu, už to není co bejvávalo. Mám pro vás pár skvělých rad, jak komunikovat se zapálenými fašisty, když je potkáš v práci, v obchodě nebo na úřadě.

Důležité je držet pospolu a komunikovat jednotně

1/ Nandej si roušku na nos...tak na to pozor! Pokud se setkáš s fašistou, který tě bude nutit nasadit si náhubek třeba až na hlavu, neprotestuj, neřeš a proboha nic nevysvětluj! Fašistu tím nepřesvědčíš a sebe nezachráníš. Naopak náhubek si nasaď třeba až přes brýle, ale hned zase sundej. Většina fašistů nekontroluje co sami říkají. Mám odzkoušený, cvičené opičky jen opakují naučený text.

2/ Jsi očkovaný? To je otázka, na kterou nemusíš nikomu odpovídat, pokud si nechceš zkazit den. Ale může se stát, že narazíš na ultra neodbytného fašistu a ten bude chtít vědět, jestli patříš k nim. Nikdy se nesnaž říkat něco v tom smyslu, že jsi neočkovaný. Představ si před sebou toho ultra fašouna jako někoho, koho je třeba se zbavit, aby se nám všem lépe žilo. A řekni mu, že už si čtyřikrát očkovaný a na jaře se těšíš na pátou dávku, že si se nikdy necítil zdravější a že se ti díky tomu dokonce zvýšil sexuální apetit. A věř tomu, že po takové desáté dávce fašisti vymřou po přeslici. Musíš je k tomu ale přesvědčit, že čím víc dávek, tím větší plodnost. Hlavně pozor, abys to neříkal někomu normálnímu, jinak budeš za idiota a to nechceš zažít.

3/ Kvůli neočkovaným kolabují nemocnice a kvůli důchodcům kolabuje doprava. Pamatuj, že vždycky se najde něco, kvůli čemu něco jiné zkolabuje. Důležité není jestli je to pravda, ale jestli to někomu v něčem pomůže. Když ti fašista bude říkat, že kvůli neočkovaným kolabují nemocnice, tak přes to vlak nejde. tečka  To je jejich život a mantra, tak jim to neber nebo tě sežerou zaživa. Mysli pozitivně, mysli na desátou dávku a bude po nich. Usmívej se a uznale přikyvuj.

4/ K obětem buď ohleduplný. Odlišuj fašisty od obětí nebo se staneš jedním z nich. Je to jako když tě kousne zombík a už ti není pomoci. Může se stát, že narazíš na někoho tobě blízkého, komu někdo umřel a bude ti vykládat, že to bylo kvůli rouškám, neočkovaným přenašečům, dovolenkářům nebo otevřeným hospodám a jiné blbosti. Pamatuj, že to není fašista, ale oběť.

5/ Nekýchej a nesmrkej na veřejnosti, když nemusíš. Nikdo ve frontě na předražené potraviny nestojí o trapnou chvilku. Ale když už se stane, tak se všem okolo omluv s tím, že je to jen vedlejší reakce na čtvrtou dávku. Normální tím pobavíš a fašisty uklidníš.

6/ Nesleduj ČT24, ale porno doporučují čtyři z pěti psychologů. Jedině tak si zachováš zdravý úsudek. Kdo to dělá opačně, může si dát rovnou desátou dávku a vše co tady píšu ani nemusí číst.

Jestli ani teď někdo nepochopil, jak přežít nastupující fašismus, pak zkus žít jako dřív a dělat, že se nic neděje. Oni si tě už najdou.

 

Tomáš Trojan, t.č. vůdce ilegálního odboje Covid-19 čekající na pátou dávku

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Trojan | neděle 14.11.2021 22:44 | karma článku: 34,59 | přečteno: 2402x