Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pokud Ukrajinci připojují svůj podpis pod petici za odvolání prezidenta země, ve které se jim žije nesrovnatelně lépe než u nich doma, není to v pořádku.

Ale i nadále jsem přesvědčen, že převážná většina Ukrajinců žijících v ČR jsou slušní lidé, kteří si hostitele váží a podobných akcí se neúčasní.

1 2
možnosti
JM

No ba. Opravdový. Od Mattela.

0 1
možnosti
JM

A dnešní píseň pro Ajky i Kanajky celého světa je od Franka Zappy: Plastic People (Lidé z umělé hmoty)

"I hear the sound of marching feet... - Down Sunset Boulevard to Crescent Heights - ...and there...at Pandora's box... - We are confronted with...a vast - Quantity of...plastic people..." - Take a day and walk around - Watch the nazi's run your town - Then go home and check yourself - You think we're singing - 'bout someone else

Slyším zvuk pochodujích nohou... - Od Sunset Bulváru až po Crescent Heights - ...a tam... u Pandořiny skříňky... Jsme konfrontováni s... - velkým množstvím lidí z plastické hmoty... - Obětuj den a projdi se - Sleduj pobíhání nácků po tvém městě - pak jdi domů a pořádně se prohlídni - Myslíš, že zpíváme - o někom jiném...

https://www.youtube.com/watch?v=SVEqxSlaQ64

0 0
možnosti
Foto

Diky Tomasi, delate dobrou praci. Komousi, nackove a zastanci ruske agrese to vidi jinak, ale to je jejich pravo. Anebo spis problem ? ;-)

1 1
možnosti
DP

D59a12d13a12k 44P37e68t96r

4. 12. 2014 12:47

Duch Rudého práva se probudil, tak emotivní reportáž z tehdejší doby, proti imperialistů, za svobodnou Kubu, popis nadšených mládežníků při štafetových bězích za cokoliv, prvomájové oslavy,  novináři tak brilatně nezvládli. Břídilové, dodatečně, hanba jim.

5 2
možnosti
Foto

Duch Rudeho Prava i dnes zastupuje spise soudruh prezident a jeho komunisticti kumpani.

1 1
možnosti
JS

Ten Váš příspěvek myslíte vážně nebo je to pokus o vtip, který jsem nepochopil?

6 2
možnosti
VIO

A ještě se zeptám. Předpokládám, že to neděláte pro sebe ale pro "Českou republiku", ano? Většina České repubiky tu ovšem majdan nechce, proč jdete proti většině občanů? Nerespektujete názor většiny? Rozumím, že se Vám názor většiny nemusí líbit samozřejmě, já osobně nesouhlasím s mnoha také, ale žiji v Čr tak přeci budu respektovat hlas většiny, o tom je demokracie, kterou tak obhajujete.

6 3
možnosti
JR

J82a24r21a 68R20a26n41k

4. 12. 2014 21:12

Co je pro Vas hlas vetsiny, soudruhu Orlovsky?

2 2
možnosti
LS

Ta diskuse, to je síla ... zabíjet lidi tu určitě nikdo nechce, ale vyjádřit nesouhlas s chováním či názory hlavy státu ano. Líbit se vám to nemusí, mě se také nelíbí váš názor, ale máte na něj právo :)

2 0
možnosti
BM

Vážený píšete že se češí konečně probudili. Není to pravda. Bojte se toho aby se opravdu probudili. To co je zatím vzhůru je mládež zblblá blbou propagandou. Nezodpovědná a nezkušená která vidí vše černobíle a bohužel patří mezi ně i spousta dospělých většinou těch kteří nebýt dotací a různých příspěvků tak nepřežijou.  Ať jdou makat ať konečně naše země vzkvétá. Vy "demokrati".

10 3
možnosti
IR

I91v44a 74R90a35k10o73v70á

4. 12. 2014 11:22

Proboha, ani jsem to nedočetla. Děkuji pěkně za pravý majdan. Kdo tady chce mrtvé, kdo tady chce střílet do lidí. To by jste chtěl??? To byste byl spokojený?!?!?!

8 3
možnosti
PL

P92e72t93r 87L96u33k30e26š

4. 12. 2014 11:22

Autore, kdybyste nebyl jen taková komická figurka, byly by ty vaše výzvy a postoje k Majdanu už za hranou zákona, tím jsem si jist. Na Majdanu zařvalo přes sto lidí a k ničemu dobrému nevedl, jen ke zpochybnění demokratické Ústavy. Víc není třeba dodávat.

Snad jen, že kdyby vás tady lidé nevnímali jen jako prostoduchého blázna, muselo by jim být z vás zle.

12 3
možnosti
TP

Majdan bylúžasná událost a vedl k tomu že je ukrajina demokratická a samostatná země.. a ty mrtvé mají na svědomí lidé jako jste vy

0 0
možnosti