Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete:"Ano 17.11. se v Praze odehrál opravdický Majdan, tak jak jej známe z Kyjeva."

Jen ti mrtví chyběli, že? Tak snad příště.

12 2
možnosti
Foto

Zadny Lukasenko v Cesku nevladne, takze se vy a vasi soudruzi nemusite obavat.

1 1
možnosti
JT

Jsou to jen neskodni blazni. Kdyby to melo byt jako v Kyjeve, tak by bylo na miste jich par zastrelit, aby u nas nevyvolali valku s tisici mrtvych, jak se jim to podarilo na Ukrajine.

6 2
možnosti
Foto

Neškodní být nemusí. Mohou být i vhodným nástrojem pro ty, co jsou ve skutečnosti v pozadí. Až po fingovanou, či dokonce skutečnou smrt některého z nich. Klidně mohou být pro to i obětováni.!

8 2
možnosti
JH

J63a40n 89H76a70v20l80i77n80a

4. 12. 2014 11:02

Prehlidka chovancu psychiatricke lecebny, nic jineho to nebylo

10 2
možnosti
Foto

Jistě se už chystáte na leden, že. A kdyby jste snad nevěděli,8-o vaši poradci a chlebodárci jistě opět zafungují;-€;-O8-o:-PTo by v tom byl soudruh čert, abyste ten Majdan neroztopili, že;-€;-O8-o!!

5 1
možnosti
JM

Myslíte toho nového kejklíře a kouzelníka ze zámoří, co prej nechá zmizet Zemana? Myslím, že se jmenuje Shapitó

0 0
možnosti
OA

Bohnice mají vycházky?

5 2
možnosti
LP

Pár fanatiků si zanadávalo a život jde dál. Kocáb se taky snažil, ale už není rok 89, aby mu lidi skočili na špek. Lidi mají jiné starosti, než kritizovat hlavu státu. To by se musel zrušit současný parlament a rozpustit senát. To by mohlo občany ještě tak zajímat.

9 1
možnosti
KS

A kolik vás teda na tom pražském Majdanu je?;-)

8 1
možnosti
VIO

Nerozumím tomu. Čemu majdan pomůže? Vždyť se máme krásně, proč lézt do ulic a "svrhávat" politiky? Není lepší pracovat a zajišťovat rodinu? Pan Zeman je výborný politik, chápu že hodně lidem může ležet v žaludku. Ale proč Majdan? Vždyť ukrajinu dovedl do katastrofy, lůza se chopila moci, vždyť zapalovali policajty. Modlím se aby podobné aktivity nepřerostly v nějaké "lidové" povstání, které láká hlavně levicové radikály, mladou generaci a podobná netáhla. Nakonec to skončí že se sparta fans budou vyzbrojovat, tvořit milice a najednou tu máme český Azov batalion, spíše ale žižkov nebo něco takového :-/ pak už je jen krůček k občanské válce, lůza začne nahánět menšiny, synagogy v plamenech :-/ ve Lvově se objevily letáky vyzívající židovskou komunitu k opuštění města, 3 židovské hřbitovy jsou zničeny na západní ukrajině, velká část Židů z Kyjeva a Lvova míří do Ruska a izraele.

Nerozumím, máme se opravdu krásně, lépe než cca 2/3 světa, proč demonstrovat proti vládě? Vždyť můžete ve volbách volit koho chcete, stejně tak ostatní, teď jsme si pana Zemana zvolili, já jsem ho volil a jsem za jeho výhru rád. Pan Zeman je politik srovnatelný s Churchilem- oba varovali před nepřítelem dříve a oba za to sklidili posměch a kritiku (churchill v případě nacismu, Zeman v případě Islámu) oba měli peprný slovník, na veřejnosti vždy s cigárem, doutníkem, sklenkou a podobně. Oba byli velcí sionisté (chvála Pánu za to) oba se snažili sjednotit východ a západ v boji s nepřítelem civilizace (Islám, nacismus).

Vaše články čtu rád, ve většině s Vámi souhlasím a jsem Vám velmi vděčný za Vaši pro-Izraelskou aktivitu. Ale proč jste zastáncem majdanu nechápu. Majdan je arabské jaro v ukrajinské verzi Rv

6 2
možnosti
OJ

Těmi květinovými dětmi jste mě pobavil... ;-D

5 1
možnosti
Foto

Když von je to takovej malej Travolta, bejby:-) No ani ne tak Travolta, jako spíš to druhý. I když jak v čem, že:-P

3 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář