Obhajoba Mitta Romneye

Politicky korektní masmédia spustila zuřivou propagandistickou kampaň proti republikánskému kandidátovi na prezidenta

Masmédia místo toho, aby hledala pravdu, tak se snaží určovat, kdo má a kdo nemá vládnout světu. Média se rozhodla, že z USA udělají levicový stát a že vládnout tam bude Barack Hussein Obama a ne žádný republikán.

Mitt Romney asi skutečně Obamu ohrožuje, protože se média mohou zbláznit. Jeho návštěva v Evropě byla doprovázena bezprecedentní mediální anti kampaní. Romney ještě není prezidentem, Romney se jím ani stát nemusí, Romney si jen dovolil kandidovat proti Superobamovi, takže ho média musí co nejvíce zostudit. Řekl bych, že ani na Bushe tak neútočila jako na něj.

Takže, jeho cesta po Evropě prý byla jedna velká ostuda a katastrofa. Prý je jako slon v porcelánu a ztrapňuje se, kde se dá. Proč?

Protože si dovolil říct, že když bezpečnostní služba najatá na pořádání Olympijských her nemá den před jejich zahájením slíbený počet strážců je to vážný problém. Není to snad pravda?

Protože si dovolil říct, že izraelská ekonomika je vyspělejší než palestinská, díky kulturním rozdílům. Není to snad pravda? No, ještě Palestincům fandil. Oni mají nějakou ekonomiku?

Protože si americké odbory na něj stěžovaly polským odborům. No a co? Odbory jsou zřejmě elita národa. Známe to i z Česka. Ale i kdyby byly, ať mi někdo vysvětlí, jak souvisí s tím, co si říkají odbory mezi sebou to, že se Romney ztrapňuje.

Protože jeho mluvčí okřikl novináře, kteří na Romneye křičeli otázky o Palestincích během pietního aktu kladení věnců u hrobu neznámého vojína. No hlavně, že si novináři nedělají ostudu a umí se chovat.

Protože po všem, co média proti Romneyovi udělala, se s nimi nebaví. No to je fakt divné. Vy byste se bavili s někým, kdo vás pomlouvá?

No hlavně, že se neztrapňuje Obama:

Že neslibuje Rusům, že po volbách bude mít volné ruce

Že netvrdí, že koncentrační tábory byly polské

Že se nechlubí, jak jeho otec bojoval ve druhé světové válce, ačkoliv byl v té době ještě dítě atd...

No, naštěstí o výsledku voleb stále ještě rozhodují voliči a ne média a o výsledku amerických voleb se rozhoduje v USA a ne v Evropě.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomasz Peszynski | čtvrtek 2.8.2012 15:40 | karma článku: 23,98 | přečteno: 1008x
  • Další články autora

Tomasz Peszynski

Také končím na Idnes

1.6.2017 v 11:00 | Karma: 25,85

Tomasz Peszynski

Svět na Trumpolíně (3)

20.3.2017 v 16:00 | Karma: 12,08

Tomasz Peszynski

Česko ignoruje Evropu

20.3.2017 v 10:00 | Karma: 22,77