- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Noooo, tak dle fotečky v tomto případě skutečně jako první jedí oči. Vypadá a umím si představit, že i chutná báječně
Vypadá to lákavě. Jen s tím zahušťováním chlebem to vždy trvá minimálně 1/2 hodiny, tak se to musí zohlednit s tím aby se nerozvařilo maso. Nakonec když dělám guláš, tak to maso až je měkké tak akorát, tak ho vyjmu a zahušťuji chlebem. Teprve až je chleba rozvařený a konzistence guláše tak akorát vrátím tam maso, prohřeji a podávám. Je to kacířské, ale někdy si i pomohu šlehací metlou
Vypadá to lahodně
Mám ale poznámku pro všechny, kteří zde uveřejňujete různé ňamky.
Za měsíc už si budu jen pamatovat, že šlo o nějaký telecí guláš, který vypadal dobře, ale kdo to má pak hledat. Navrhuji tedy, aby místní kuchaři ty recepty zároveň šoupli na vareni.cz, kde se dají snadlo vyhledat i podle 1-2 ingrediencí, které jednomu zůstali v makovici.
Díky, mám své stránky, tam jsou recepty k nalezení. https://www.facebook.com/varenistomem/timeline
Vás už nevynechám ze čtení a určitě něco vyzkouším. Mám rád vše do čeho se dávají olivy, kapary, čekanka, kořenová zelenina, jalovec a maso