Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PBR

Noooo, tak dle fotečky v tomto případě skutečně jako první jedí oči;-). Vypadá a umím si představit, že i chutná báječně R^

0 0
možnosti
Foto

Vypadá to lákavě. Jen s tím zahušťováním chlebem to vždy trvá minimálně 1/2 hodiny, tak se to musí zohlednit s tím aby se nerozvařilo maso. Nakonec když dělám guláš, tak to maso až je měkké tak akorát, tak ho vyjmu a zahušťuji chlebem. Teprve až je chleba rozvařený a konzistence guláše tak akorát vrátím tam maso, prohřeji a podávám. Je to kacířské, ale někdy si i pomohu šlehací metlou

1 0
možnosti
JR

J62a63r72a 27R84a87n45k

22. 2. 2015 20:31

Ja bych tam jeste nalila cervene vino;-)

0 0
možnosti
ZH

R^

Vypadá to lahodně:-)

Mám ale poznámku pro všechny, kteří zde uveřejňujete různé ňamky.

Za měsíc už si budu jen pamatovat, že šlo o nějaký telecí guláš, který vypadal dobře, ale kdo to má pak hledat. Navrhuji tedy, aby místní kuchaři ty recepty zároveň šoupli na vareni.cz, kde se dají snadlo vyhledat i podle 1-2 ingrediencí, které jednomu zůstali v makovici.

1 0
možnosti
Foto

T68o27m11á20š 26M76i36k82a

22. 2. 2015 13:29

Díky, mám své stránky, tam jsou recepty k nalezení. https://www.facebook.com/varenistomem/timeline

0 0
možnosti
Foto

Vás už nevynechám ze čtení a určitě něco vyzkouším.  Mám rád vše do čeho se dávají olivy, kapary, čekanka, kořenová zelenina, jalovec a maso R^;-D

2 0
možnosti