Diskuse
Telecí guláš sadaře Brůny
Děkujeme za pochopení.
P60a43v41e26l 39B67ř10e21t73i22s80l35a75v 80R45e44i89c89h48l
Noooo, tak dle fotečky v tomto případě skutečně jako první jedí oči. Vypadá a umím si představit, že i chutná báječně
R97a56d78o68v11a14n 20P65a37j85o96n22k
Vypadá to lákavě. Jen s tím zahušťováním chlebem to vždy trvá minimálně 1/2 hodiny, tak se to musí zohlednit s tím aby se nerozvařilo maso. Nakonec když dělám guláš, tak to maso až je měkké tak akorát, tak ho vyjmu a zahušťuji chlebem. Teprve až je chleba rozvařený a konzistence guláše tak akorát vrátím tam maso, prohřeji a podávám. Je to kacířské, ale někdy si i pomohu šlehací metlou
Z31b48y72n59ě81k 73H40l22á29s12n72ý
Vypadá to lahodně
Mám ale poznámku pro všechny, kteří zde uveřejňujete různé ňamky.
Za měsíc už si budu jen pamatovat, že šlo o nějaký telecí guláš, který vypadal dobře, ale kdo to má pak hledat. Navrhuji tedy, aby místní kuchaři ty recepty zároveň šoupli na vareni.cz, kde se dají snadlo vyhledat i podle 1-2 ingrediencí, které jednomu zůstali v makovici.
T34o76m10á16š 95M62i92k96a
Díky, mám své stránky, tam jsou recepty k nalezení. https://www.facebook.com/varenistomem/timeline
F47r40a41n80t62i75š13e80k 67K81š96í90r
Vás už nevynechám ze čtení a určitě něco vyzkouším. Mám rád vše do čeho se dávají olivy, kapary, čekanka, kořenová zelenina, jalovec a maso
- Počet článků 22
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1096x