Diskuse
Telecí guláš sadaře Brůny
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
R71a28d53o17v81a27n 73P79a50j36o29n28k
22. 2. 2015 14:34
Vypadá to lákavě. Jen s tím zahušťováním chlebem to vždy trvá minimálně 1/2 hodiny, tak se to musí zohlednit s tím aby se nerozvařilo maso. Nakonec když dělám guláš, tak to maso až je měkké tak akorát, tak ho vyjmu a zahušťuji chlebem. Teprve až je chleba rozvařený a konzistence guláše tak akorát vrátím tam maso, prohřeji a podávám. Je to kacířské, ale někdy si i pomohu šlehací metlou
1
0
možnosti
- Počet článků 22
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1131x
Dívám kolem sebe, mám rád humor a věřím ve spravedlnost.