Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vypadá to lákavě. Jen s tím zahušťováním chlebem to vždy trvá minimálně 1/2 hodiny, tak se to musí zohlednit s tím aby se nerozvařilo maso. Nakonec když dělám guláš, tak to maso až je měkké tak akorát, tak ho vyjmu a zahušťuji chlebem. Teprve až je chleba rozvařený a konzistence guláše tak akorát vrátím tam maso, prohřeji a podávám. Je to kacířské, ale někdy si i pomohu šlehací metlou

1 0
možnosti

J31a53r55a 59R74a49n46k

22. 2. 2015 20:31

Ja bych tam jeste nalila cervene vino;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1131x
Dívám kolem sebe, mám rád humor a věřím ve spravedlnost.

Seznam rubrik