Jak se pozná slušná země?

V sobotním vydání regionálního Deníku „promluvil“ Jiří Paroubek. Snůška výmyslů, polopravd a zhrzeného ega. Tak by se dala identifikovat tato zpráva.

 Kromě toho že jde opět o jednoho málo schopného, nebo snad všeho schopného, politika, který napadá hnutí ANO Andreje Babiše, tvrdíc že jde o marketingový projekt, udělaný jen trochu líp než u Věci Veřejných, je to soubor blábolů. Blábolů zhrzeného politika, jehož sexymozek se nedokáže přenést přes neúspěch. Neúspěch politika, jehož jepičí život začal jeho uvedením do vrcholné politiky.

Rozhovor má jakési tři vrcholy. Začněme prvním. Prý dostává Jiří Paroubek málo prostoru nám něco sdělit.

Jako správný politik zná odpověď na každou otázku. Jeho ego je silně uraženo, že nemá prostor v masmédiích jako jiné strany. Cituji z Deníku: „Je potřeba také říct, že prakticky dva roky jsem promyšleně bojkotován veřejnoprávní televizí, neboť zájmové skupiny, které ji ovládají, neměly zájem, abych promluvil.“

V podstatě jde o to, že za poslední dva roky bojkotoval samotný sexymozek ego svého majitele. Tudíž nebylo co, důležitého, sdělit národu.

Druhý vrchol je oblíbené téma politiků co podělali, na co sáhli. Kritika jde do ANO a na Andreje Babiše. Vylepšená o to, že on, Jiří Parobek, ví jak na to.

Opět cituji z Deníku. Deník: „Může být podle vás vláda funkční, když v ní nebude sedět šéf ANO Andrej Babiš?“ J.P. „Mně především uniká co by v ní mohl dělat. Na ministra financí nemá kvalifikaci (pozn. autor-chemik Kalousek je dobrá kvalifikace? právník Sobotka?), a pozitivní lustrace obecně vylučuje jeho členství v kabinetu.“

Tak to hovoří ten, o němž Wikipedie píše: „Je veden v záznamech StB, jako takzvaný kandidát tajné spolupráce pod krycím jménem Roko (jméno jeho papouška).

Třetí vrchol, je ten co mě osobně uráží. Věřím, že nejen mě. Určitě i mé příbuzné v Itálii.

Opět cituji Deník: „Podle vás dobré politické mravy velí, aby Andrej Babiš ve vládě nebyl?“

J.P. „V normální zemi by se to stát nemohlo, v Itálii asi ano, tam se to i stalo. Kromě toho stále se rozšiřující mediální impérium pana Babiše je ohrožením svobod. Jenže pomalu jediný, kdo tohle deklaruje veřejně, jsem já.“

Závěrem tohoto, téměř schizofrenního článku, je řeč o kmotrech a mafiánských způsobech v naší matičce České Republice. J.P. říká: „ Já jsem lidi jako Roman Houska držel pod krkem. Samozřejmě to nebylo nic příjemného, když jsem se do nich pustil. Typům jako jsou Houska, Fišera, Kouda, Vaňhová, jsou lidé úplně fuk. To jsem věděl, držel jsem je proto v šachu, ale politicky jsem je odstranit nemohl.“

Ptám se: „Žiju v nenormální zemi? Nebo jak hlásá nadpis článku v neslušné zemi?“ To mě uráží. Uráží mě, že ten, který drží mafiány pod krkem, jak se sám holedbá, s nimi nic jiného nedělá, než že s nimi drží basu. A ještě má tu drzost poukazovat na to, že je to v pořádku.

Proč se všichni ti, kteří se brodí tu po kolena, tu po pás, ve špíně bojí Babiše? Proto že by chtěl tu špínu silným proudem spláchnout? A oni by odplavali do stoky i s tou špínou?  To bude asi jádro pudla že?

Žiju ve slušné zemi, kde se na chvíli dostali k moci neslušní lidé. Snad je konec.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Argo | neděle 24.11.2013 0:29 | karma článku: 18,94 | přečteno: 668x