Evropská Unie o ho..ě. A jde o hodně!

Ocitli jsme se v rozbouřené době povolební. Nikomu ze, starých profláknutých politiků, se nechce provést slavnostní akt. Jaký? Sami sebe spláchnout. A jít do hajzlu, použiji-li rétoriku našeho prezidenta.  V tom přichází z Bruselu spásná myšlenka. Přímo apel a doporučení.  Jaké? Jak správně splachovat. Myslíte si, že je to legrace. Opak je pravdou.

Příští týden Evropská komise zveřejní nové standardy pro všechny druhy splachování na toaletách.

Pracovní skupiny Komise strávily na přípravě nových WC standardů tři roky a vypracovaly o celé věci obsáhlou zprávu.

Paulu Nuttallovi, britskému europoslanci z euroskeptické strany UKIP, to dalo dostatek látky k nepříliš zdvořilým posměškům: „Bůh ví, kolik to stálo a kolik se přitom vyplýtvalo času a úsilí. Tihle eurokrati se skutečně zabývají chcankami,“ prohlásil. (novinky.cz)

Co k tomu dodat?

Naši politici, z vítězné strany, se baví dlouhé hodiny a dny o, jak to říci slušně, o h...ě.I tady se můžeme ptát:"Bůh ví kolik to stojí a co za tím vlastně je?"  Místo aby politici řešili jednání o  vládě ČR,handrkují se o koryta. S mandátem, který obdrželi od voličů, si s odpuštěním vytřeli pr..l..

Teď tedy vědí, dík odborníkům z EU, jak správně spláchnout. Tak to proboha, páni poslanci, udělejte a začněte jednat o naší republice, o naší vládě. Začněte jednat o nás. Dostali jste naši důvěru, tak začněte pracovat v náš prospěch. Nebo jděte do toho hajzlu a předpisově spláchněte, ať mohou makat ti, co pro nás něco udělat chtějí.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomas Argo | čtvrtek 31.10.2013 9:26 | karma článku: 10,96 | přečteno: 307x