Karel Schwarzenberg – kolaborant, špión, zrádce nebo prezident?

Bohužel, pro některé právě vhodný kandidát na prezidenta republiky. Což je ale dosti závažná myšlenka, která nás automaticky povinuje prověřit, zdali je skutečně ten vhodný člověk na nejvyšší a nejváženější pozici ve společnosti. Rád bych proto dnes pootevřel možná již uzavřené téma auditů firmou Kroll, kterou si osobně vybral právě náš pan kníže, předseda TOP09.

Nemám ambici a cíl vyjadřovat se k výsledkům jednotlivých auditů, pouze se chci myšlenkou pozastavit nad skutečnosti, že Karel Schwarzenberg úkoloval cizí netransparentní detektivní agenturu úkoly, které vyžadují práci s velmi citlivými údaji našeho státu.

Vizitku Kroll Associates se základní faktografii si může každý vyhledat na internetu, i to, že před 11. zářím měl Jerome Hauer, výkonný ředitel Kroll v New Yorku, zodpovědnost za bezpečnost WTC. Úzké personální vtahy mezi CIA, FBI a Kroll Associates i fakt, že Kroll ihned po 11. září začal podezřele astronomicky profitovat na antiteroristické politice nejen v USA, pak byly také důvody, proč mnozí začali Kroll podezřívat z možné spoluúčasti na těchto „teroristických“ činech. To ale není podstatné. Ať Kroll má nebo nemá spojitost s 11. zářím, důležité je, že ji s jistotou ovládají bývalí vysoce postavení představitelé amerických vládních agentur.

Tady vyvstává závažná otázka, zdali může být senátor, ministr a místopředseda vlády vyšetřován (kauza Čunek) cizí agenturou s podezřelými, ale jasnými vazbami na cizí zpravodajskou službu. Já si myslím, že rozhodně nemůže! A skutečnost, že potencionální kandidát na prezidenta republiky tento business a přístup k citlivým informacím firmě Kroll zprostředkoval, je minimálně varovná. Schwarzenberg tímto ČR vystavil vysokému bezpečnostnímu riziku, za které by měl nést minimálně politické následky. Označování jej jako potencionálního kandidáta na prezidenta, je pak minimálně směšné! K prověřování takto vysoce postavených činitelů jako je Čunek v ČR slouží především státní bezpečnostní a zpravodajské složky, tak proč nebyly využity?

Pan kníže má viditelně nedůvěru a jistý odpor v český stát, a možná právě proto je také členem skupiny Bilderberg, která se netají tím, že jejím hlavním cílem je zrušení národních států ve prospěch zavedení jedné celosvětové vlády. A i přes tento jasný fakt jsou tady lidé, kteří jej jako hlavu státu chtějí! Jestli tohle není sprostou urážkou zdravého rozumu, tak už vážně nevím co!

Autor: Tomáš Kupec | sobota 27.11.2010 2:18 | karma článku: 34,76 | přečteno: 3478x