Otevřený dopis týmu HC Verva Litvínov - před rozhodnutím

Vážení hokejisté Litvínova, skvělá parto s celým realizačním týmem i celým zázemím kolem HC Verva Litvínov, pojďte do toho a v úterý zakončete sezonu výhrou! Jste borci, jste skvělí, jedineční a nejlepší. Dokažte to v úterý, sami víte, že na to máte

Čekání na titul už bylo dost, 56 let je stále 56 let. Vy ale máte šanci z největších. Čert vem, že jste už v neděli měli ten kýžený titul na dosah. I to se v hokeji stává. Přece Vás to nezlomí. 

Ukažte všem, jak se hraje hokej, jak pevné máte nervy, jak si jdete za svým a že nejste hluší vůči tomu volání “Vem si mě, zvedni mě nad hlavu, tak si mě vem…” To na Vás volá Masarykův pohár, slyšíte ho?

Myslím, že jste si v neděli vybrali pořádnou porci smůly. I to se někdy stává. To ke sportu prostě patří. Ale já vím, že Vás ani to nedokáže zlomit. Vy ten titul uděláte, věřím Vám já, můj malý syn, má přítelkyně, my všichni Vaši fanoušci.

A nevadí, že jsem rodilý Pražan. Důležité je, že už mám od roku 1985 litvínovské hokejové srdce. Od svých osmi let, kdy jsem klubový hokej začal sledovat. A to buší a je v očekávání. V neděli ještě tu vítěznou mistrovskou slast zažít nemohlo, ale už se těší na úterý. Ví totiž stejně jako já a všichni litvínovští fanoušci, že se má na co těšit. 

Poslední krok je sice nejtěžší, ale o to slastnější pak bude ten závěr. Kluci, bojujte, Vy vyhrajete a zvednete Masarykův pohár nad hlavu!

Před mým synem, který se teprve učí mluvit, stačí říci heslo “Litvínov” a dočkáte se odpovědi “Góóól!” - Šímo, Ty se dočkáš dříve než Tvůj taťka. (pozn.: Šímovo číslo nosí na dresu Viktor Hübl, Šimša se narodil 26.) 

Týme HC Verva Litvínov, děkuji! Děkuji Vám za sebe, svého syna, partnerku a za nás všechny litvínovské fanoušky (snad se ostatní fandové HC Vervy Litvínov neurazí). Ať už to v úterý dopadne jakkoli, jste naši hrdinové. Vy ale titul letos získáte. Vím to!

Verva Litvínov!!! Třikrát hurá, hurá, hurá!!! Jen tak dál, hrrrr na ně!!!

Váš věrný fanoušek, Tomáš Králíček se synem Šimonem Tomášem a přítelkyní Mirkou, Praha.

Pozn.: Otevřený dopis jsem poslal v pondělí 20. dubna 2015 krátce před polednem elektronicky vedení HC Verva Litvínov.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Králíček | pondělí 20.4.2015 12:09 | karma článku: 38,25 | přečteno: 5167x