Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

13. 3. 2011 21:00
Děkuji za článek

Když jsem si v internetových verzích našich novin přečetl, že "došlo k napadení Roma, je v nemocnici a chvíli byl i v bezvědomí", mezi řádky jsem si přečetl "došlo k potyčce mezi Romem a někým dalším, Rom má pár modřin a kdo si začal, to se nám nechce zjišťovat". Bylo vcelku jasné, že novináři potřebovali "nácky" stůj co stůj nějak očernit a tak si našli alespoň tuhle lapálii. Upřímně, nejsem si jistý, že k tomu výroku vzpomínaného Roma ti bílí kluci něčím nevyprovokovali, ale mediální prezentace byla každopádně zkreslená a to záměrně.

 

Od novinářů jsem nic dobrého nečekal, ti mají jasno a už týdny psali o ubohých Romech, které zlí náckové přijedou do Bydžova pobít, nicméně výrok ministra Johna o tom, že by mel výlohy na policejní zásah zaplatit Vandas, organizátor poklidného pochodu a ne ti, kteří chtěli zabránit shromažďovacímu právu, byl trochu silná káva. Ten člověk nemá v čele ministerstva co dělat, měl by odstoupit.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

13. 3. 2011 19:05
Kdo je a není rasista, co je a není vyvážená informace

Problém začíná korektností informace. Poslouchal jsem několikrát veřejnoprání CT, nedozvěděl jsem se nic o tom, proč v cestě DSSS stáli romové s farářkou podporovaní bývalými  polilitiky. Nedozvěděl jsem se nic o tom, jak a proč proběhlo přepadení chudáka roma přesilou zlých skinů. Fakt ne. A to je ten průšvih, který podporuje rasismus a veřejnoprávní čt by si to neměla ani náhodou zvláště ve zpravodajství dovolit.Nebo to nevěděli? Schválnost?

Přízpěvky takových obhájců čehokoliv s nadávkami do rasismu to ještě více zhoršují : A nebyl to snad obyvatel Bydžova? Ublížil někomu? Zneužívá sociální dávky? Ne, on dokonce zaměstnává ostatní lidi. Co se vám na něm tedy nelíbí, že pro vás není dostatečně vhodný ke klasifikaci na obyvatele Bydžova? Barva jeho kůže? Potom jste pane ale rasista. MichailPal

Také na

http://selucky.blog.idnes.cz/c/181537/Pogromy-a-rasismus-nejenom-v-Novem-Bydzove.html

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

13. 3. 2011 14:34
Uživatel "MichailPAL" je prolhaný demagog..

.... Očadlík, který se tu na svém blogu svým promuslimským a až groteskně protiizraelským lhaním už tak ztrapnil, že koukám pokouší se rozšířit záběr - i když samozřejmě je jasné, proč zrovna on je v tomto případě na straně nepřizpůsobivé menšiny a nemá to s tou dotyčnou menšinou samo o sobě nic společného.

0 0
možnosti
JK

truepapas123

13. 3. 2011 16:54
Re: Uživatel "MichailPAL" je prolhaný demagog..

..přesně tak, člověk, kterej na video, na kterým muslimskej policajt bičuje ženskou dokáže říct: "vy snad víte, co provedla?"...

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

13. 3. 2011 14:14
Karbaníci říkají, "První vyhrání z kapsy prachy vyhání"

Vandas odjel a co teď čeká obyvatele? Nářek, bití, slzy.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

13. 3. 2011 13:56
jinýma očima než většina médií

Je to jasné všem. Media tu vytvářejí prostředí nejistoty a pokřivenosti! Jsou vykonavately blbé nálady a kdo jim v tom brání je rasista, xenofoid, zpátečník atd. atd. Nevidíte v tom nějaký úmysl? 

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

13. 3. 2011 16:28
Re: jinýma očima než většina médií

Jak slyším "rasista a xenofob" hned se rozhlížím kde je ten opatrný a racionálně uvažující člověk.

0 0
možnosti
J,

Josef ,Nedobík

13. 3. 2011 13:51
Re: nefunguje to ani v USA

Zprávy bulváru iDnes jsou hodnověrné a politicky korektní ;-D

0 0
možnosti
M

MichailPAL

13. 3. 2011 13:17
rádoby nestranný obyvatel

Zlí Romové nadávali, a tak je stateční bílí bojovníci v několikanásobné přesile zbili. Ach, jak šlechetné, málem jsem slzu dojetí uronil. Pan Vávra má neustále potřebu říkat, že nikoho nepodporuje, očividně proto, že sám moc dobře ví, že z jeho slov je podpora neonacistů cítit na sto honů. Tahle hra na nestranného je trapná. Rv Ale když chce podporovat neonacisty, je to jeho volba, však on sám pozná, co je to zač..

0 0
možnosti
JK

ja nic

13. 3. 2011 12:57
Já jsem se dival ve čtvrtek na

Máte slovo s Jilkovou. Debatovali tam tři romové. Proč tam nebyl někdo z obyvatel Bydžova? To co tam říkali romove, prostě hnus.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4881x
Patřím mezi lidi, kteří se dívají na svět střízlivě a realisticky. Světu vládnou peníze a mezinárodní politika je jedna velká špinavá stoka, kde vyhrávají ti nejsilnější, nejkrutější a nejdravější.